• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    mykologicka spol. hlasi ze ve zdare n. s. (600m.n.m.) na svateho martina uz byla vetsina exemplaru p. arcana starsi, ale stale toho bylo k videni na znamych mistech dost.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    _BENNY: my tam dneska byli na prochazce a jen co jsem videl kolem cest a tak nejak nahodne kdyz jsem necumel na mraky nebo stromy, tak by stacilo na slusnou vysluzku. Pristi a prespristi vikend to myslim budou docela zne... ber kosu :-)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    DARJEEL: taky si rikam pri pohledu z okna :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    _BENNY: se Sobesicema budes myslim od dalsiho vikendu dal velmi spokojen :-)
    LESH
    LESH --- ---
    Zelezny hory
    Stavil jsem se na jednom jistym fleku. Kupodivu nerostly u tlejicich vetvi jako vzdycky, ale v suchym jehlici. Krasny, velky, ale bylo jich malo

THOMASVONPRAG
    THOMASVONPRAG --- ---
    _BENNY: zoo :-D
    R4K0SN1C4K: přesně - jihozápadní záhon se šťěpkou, kde se jim vyloženě daří... Ale o kus dál byla stejná štěpka a nic, takze tech urcujicich faktoru je dost...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    THOMASVONPRAG: kde? staci mestska cast :)
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    OUTSIDE: berounsko by mě taky zajímalo, vim z pár zpráv, že to tam jde :) ale v týhle oblasti jsem ještě nebyl a přecijen je to super na výlety.. skály, pěkný lesy a docela kousek od prahy
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    THOMASVONPRAG: dost pěkný :D připomíná mi to když jsem našel p. cyanescens na štěpce, taky takový krásný trsy :) jinak u těhle bude ten nezvyklej růst a mohutnost daná tim kde rostou, vidim všude pěknou štěpku, takže maj nezvykle víc živin na malym prostoru a takhle blbnou :) jinak to je cílená výsadba, nebo nějaká hromada štěpky někde v lese po těžbě, záhon s mulčí, nebo jak? takový místečka jsou radost :D
    OUTSIDE
    OUTSIDE --- ---
    Zdravím ve spolek. Nedoposucil by někdo nějaký tip na místo v okolí Berounska? Dik moc a přeju všem bohatou sezonu..
    THOMASVONPRAG
    THOMASVONPRAG --- ---
    Jakoby byly napůl mexikáni

DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    THOMASVONPRAG: koukám na ty spodní fotce, to jsou nohy jak od židle..
    THOMASVONPRAG
    THOMASVONPRAG --- ---
    CRUSHEER: když modraj a charakteristicky voněj, tak jsem si jistej... Ale na tehlech mne trochu zarazily dost silné nohy, pevné jako u kubanek...
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    THOMASVONPRAG: Když vidím tohle v lese, tak vždycky váhám.. můžou podle vaších zkušeností růst takhle natlačený na sebe v chumlech?
    THOMASVONPRAG
    THOMASVONPRAG --- ---
    Brno

DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    _BENNY: myslel jsem ohledne te vlhkosti :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    DARJEEL: treba jsem se uz dockal, ale to clovek nepozna dokud do toho lesa nevleze (a zklamane se nekolikrat nevrati s prazdnou zpet :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    _BENNY: brzy se dockas:)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ROTOPED485: furt cekam, porad jsem nikde nebyl. mozna ted o vikendu to pujdu obhlidnout, ale moc tomu neverim. porad malo vlhko.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam