• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    IRO
    IRO --- ---
    PAD: to už je praktikováno :) spíš mi jde o způsob, kde bude méně té houbové složky :) napadla mě alkoholová tinktura nebo tak něco :)
    PAD
    PAD --- ---
    IRO: nalozit susene do medu?
    IRO
    IRO --- ---
    Ahoj, dělal tady někdo něco jako houbový koncentrát či výtažek? Jde mi o to udělat něco jako čaj, co by se dalo skladovat a mělo míň "nepříznivých" účinků na tělo :)
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    taky se mi letos poštěstilo

PAD
    PAD --- ---
    KABIS: ns vysocine jsem o vikendu nasel asi tak 50 kousku, ale uz byly nektere ozehnute mrazem. par bylo ale i malych, takze ted, kdy se ma na par dni oteplit, by jeste rust mohly
    _UDO_
    _UDO_ --- ---
    KABIS: vikend u brna a bylo vyzivne :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ma nekdo zkusenost s karlovymi vary? jedu tam a v nedeli budu mit cas na prochazku,tak jestli to ma vubec nekde cenu
    KABIS
    KABIS --- ---
    Myslite, ze jeste neco poroste? Jsem se letos vubec nedostala :/
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    Loni jsem potkával jen samý "prašivky", ale letos se zadařilo.
    Vysočina od půlky září do začátku října...

BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    _BENNY: hele asi jak kde, na mých oblíbených místech kde šlo i v posledních letech brát kosu jsem dnes našel buď pár starých a nebo úplně mrňavý, nedokázal jsem najít nic v rozumné velikosti a stáří - ale měl jsem na to jen asi hodinu, takže jsem prošel jen vybrané fleky, kde to vidím reálně až tak za 10 dnů.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    tak do tech Sobesic uz klidne muzete jit :)
    MORRELLI
    MORRELLI --- ---
    Pokud je tu nekdo z Nejdku nebo okoli, tak v centru mesta vedle vjezdu do Witte na mulci je hromada bohemik...
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    mykologicka spol. hlasi ze ve zdare n. s. (600m.n.m.) na svateho martina uz byla vetsina exemplaru p. arcana starsi, ale stale toho bylo k videni na znamych mistech dost.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    _BENNY: my tam dneska byli na prochazce a jen co jsem videl kolem cest a tak nejak nahodne kdyz jsem necumel na mraky nebo stromy, tak by stacilo na slusnou vysluzku. Pristi a prespristi vikend to myslim budou docela zne... ber kosu :-)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    DARJEEL: taky si rikam pri pohledu z okna :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    _BENNY: se Sobesicema budes myslim od dalsiho vikendu dal velmi spokojen :-)
    LESH
    LESH --- ---
    Zelezny hory
    Stavil jsem se na jednom jistym fleku. Kupodivu nerostly u tlejicich vetvi jako vzdycky, ale v suchym jehlici. Krasny, velky, ale bylo jich malo

THOMASVONPRAG
    THOMASVONPRAG --- ---
    _BENNY: zoo :-D
    R4K0SN1C4K: přesně - jihozápadní záhon se šťěpkou, kde se jim vyloženě daří... Ale o kus dál byla stejná štěpka a nic, takze tech urcujicich faktoru je dost...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    THOMASVONPRAG: kde? staci mestska cast :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam