• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    BBAN4N: V sobotu na vysočině (Pelhřimovsko) a u Tábora doslova pár kusů, tam nemá cenu jezdit.
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    dík! ještě někdo byl teď? :-) chci zažít pořádný koberce a ne furt jezdit ve špatnou dobu hh..
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    BBAN4N: čus, já byl v pátek v lese u soběšic a hub bylo hodně, ale tak 90% už bylo dost v rozkladu, to málo co jsem sebral bylo už i tak ve špatnym stavu a mladý jsem skoro nepotkal, takže to osobně nevidim moc dobře :D ale třeba jsem byl na špatnejch místech, byl jsem tam prvně
    FEXIST
    FEXIST --- ---
    BBAN4N: nafukovaci tampon vypada lakave..
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    dík moc za odbornou radu :D :D
    DACUBE
    DACUBE --- ---
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Ahoj, jak je na tom prosím teď Brno a jak si myslíte že to bude vypadat příští pondělí? Díky :-)
    ROTOPED485
    ROTOPED485 --- ---
    ARPAD: POŘÁD ROSTOU! :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    THOMASVONPRAG: masakr, má to úplně nečeskej habitus
    BUCI
    BUCI --- ---
    letos jsem to nestihl,zima už klepe na klobouky

TOMAN
    TOMAN --- ---
    IRO: Já jsem pár let zpátky postupoval podle tohohle návodu a výsledek byl famózní: http://www.fanaticus.com/mycoalki.htm
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    IRO: vysuš nad chloridem vápenatým a hoď do mrazáku, vydrží skoro nekonečně dlouho.
    jestli nechceš jíst maso, tak suché namleté houby extrahuj vodou s citronem. Můžeš použít studenou i teplou, při 70° C se většina psilocibinu přemění na psilocin.

jestli to chceš dělat vědecky tak čti tady, chemikálie se dají bez problémů sehnat
    https://erowid.org/archive/rhodium/pdf/shroom.psilocin.extraction.pdf
    KUATO
    KUATO --- ---
    IRO: proto by bylo asi dobre pouzit soxhleta, kde neni problem udelat presyceny roztok..
    IRO
    IRO --- ---
    ELDA: otázkou je jestli se v tom lihu všechna magie fakt vyluhovala. jsem zvědavý na report :)
    ELDA
    ELDA --- ---
    5ml by měla být dávka adekvátní cca. 20 houbám...poreferuju az to vyzkouším
    ELDA
    ELDA --- ---
    DARJEEL: já použil jenom 96% líh rozmixoval v tom sušené houby (16g) a pak nechal týden louhovat a scedil. Vše co padalo na dno jsem dal stranou, takže mi zbyl jen do zluta zbarveny líh, který jsem nechal odpařovat...nechal jsem to na 50ml, takže by melo stačit deset ml na slušnou jizdu...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    IRO: extrakt se dela klasicky methanol v prvnim kroku a ethanol v druhem. Ale hodi se mot soxlet a odsavani vzduchu ;)
    Vysledek je "resin" o komcentraci 25-50% a ten se da nacpat do gelovych kapsli...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    PAD: potenci medu? ;) protoze ten psilocybin fakt nerozvaris :-)
    ELDA
    ELDA --- ---
    IRO: já udělal lihový extrakt, jen jsem to ještě nezkousel a zatím je v lednici...
    IRO
    IRO --- ---
    PAD: vycedit, slít ten houbový med a do něj naložit další sušený materiál.. to zní dobře :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam