• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    ok tedy :))

jedná se o léky s účinnou látkou cabergoline - což je vysoce potentní dopaminový agonista. Podle toho co jsem našla, se váže na podobné receptory jako psilocybin, ale afinitu má na rozdílné. Budu na té léčbě dlouhodobě a není vyloučeno že nafurt a jde mi o to, abych si při případných houbových zážitcích úplně neodpálila mozek, kdyby se to třeba vzájemně nějak posilovalo.. na nebezpečný experimenty jsem už trochu stará, ale nedokážu si představit přijít o houby úplně :/
    E2E4
    E2E4 --- ---
    E2E4: Jaky namrd na ledviny? Pokud teda nesnis omylem nejaky jiny jedovaty..
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KAIRRA: Ona je blbost nechat si psat do posty a to hned ze 3 duvodu:
    - kazdej se ti na to vykasle
    - kdyz ti nekdo napise blbost, nikdo ho neopravi
    - ostatni co by to taky zajimalo se nic nedozvi
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KAIRRA: Rekl bych ze takovy studie vazne neexistujou . . . . presne, srat poštu - vim, ze asi neni good se obnazovat verejne, ale nadruhou stranu pokud na to mas a myslim ze stud je zbytecny, pojdme to tu prodebatovat verejne, mohlo by to byt prinosne tema takhle vzime kdyz je tu nuda, navic by diskuze mohla vezt k dalsim side-tematum.

Pokud by to však bylo tema neverejne, zeptej se na fuckbooku člověka Filip Ryba Tylš, nevim kdo víc by měl o této problematice vědět, než psychiatr jež dělá v dnešní době výzkum psylocibinu na dobrovolnících. Bude mít zmáklý jak to přesně funguje na bazi biochemickejch reakci, vazby na ktery receptory a uvolnovani transmiteru a kde co a jak jaky mozkovy centra, na zaklade skouknuti jak pusobi tvuj lek pak pujde odvodit . . . . . to ze jsou houby jako takovy namrd na ledviny snad asi víme všichni.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    KAIRRA: o jake leky se jedna?
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    zdravím, nenašel by se tu odborník, který by mi v poště poradil co se týče interakce psilocybinu a jedněch léků které budu dlouhodobě brát? internety nebyly moc nápomocny :/
    PAD
    PAD --- ---
    PEPENKA: dej pak vedet, jak to dopadlo
    HAFRAN_POWL
    HAFRAN_POWL --- ---
    PEPENKA: záleží na tom v jaky zemi se to stane a okolnosti, kdo nehoduzpusobil
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    Jaka hrozi sankce, kdyz pri autonehode najdou benga v aute pikslu s 50-100 ks hub? A je pravda, ze za naklad v aute zodpovida automaticky ridic, i kdyz v tomhle pripade houby jeho nebyly?
    HAFRAN_POWL
    HAFRAN_POWL --- ---
    HAFRAN_POWL: respektive schanim spory nebo staci otisk? Nevali se nekomu doma na vic...
    HAFRAN_POWL
    HAFRAN_POWL --- ---
    Cau, najdu tu toho jak ma ty kouzelnehouby. Cz na starosti,nebo na dovoleny? Nemam skladem tak nevim jestli na to mam pockat nebo je to uz mimo
    ELDA
    ELDA --- ---
    KUATO: Tak už jsem vyzkoušel i tu metodu 3x povarit, 3x vyždímat a říkám vám, že je to naprosto nejlepší metoda v domácích podmínkách. Nevěřím, že by v té hmotě ještě něco důležitého zbylo:) Doporučuji všem!
    BUCI
    BUCI --- ---
    R4K0SN1C4K: když mikroskopicky z Borovičkou tak jo no ,o)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ELDA: hadam houbovy pletivo ma blbou propustnost a difuzi ucinnych latek do roztoku je treba pomoct.

KUATO: v hodnotach jednotek az prvni desitky mg na houbu nasyceni imho nehrozi
    KUATO
    KUATO --- ---
    ELDA: slysel jsi nekdy o necem cemu se rika "nasyceni roztoku"? plus druhou vec - ze pri vyssi teplote se zvysuje mnozstvi latek rozpustnych v rozpoustedle vcetne rychlosti rozpousteni? ;o)
    ELDA
    ELDA --- ---
    BRKODLAK: Teď jsem se dočetl, že se lihová extrakce zaprvé opakuje a za druhé, že se ten macerát vkládá v zavařovačce na 4h do horké vody, tak snad z toho dostanu příště víc...nechám to macerovat i delší dobu. Co ale nechapu, proč nestačí první macerace a jsou třeba další?
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    část letošní nadílky v kufříku na výtvarku, Jihlavsko

odkazem větší rozlišení: https://s8.postimg.org/hxfan37w5/506_009.jpg
    ELDA
    ELDA --- ---
    BRKODLAK: Dám vodě ale ještě šanci tím, že stejně jako u alkoholové extrakce nechám v lednici sednout u čaje z rozmixovaných hub, veškerý kal. Jinak by to nebylo fér a je dost pravděpodobné, že pak bude extrakce vodou podobná té lihové, třeba i lepší.
    ELDA
    ELDA --- ---
    BRKODLAK: takže můžu upřesnit - dal jsem si ještě čaj z 1.5g stejných hub a čaj ze zbytku té alkoholové extrakce...alkohol nevýtáhne vše ale stav je dle mne čistý a bez zátěže vnitřností... Řekl bych, že po týdnů vytahl pouze tak polovinu...(nemůžu žel přesně určit) a to co zbylo doporučuji pít pouze lidem se silným žaludkem. Musel jsem hodně pít, dal jsem si pro jistotu kapky z ostropestřce a černé uhlí, začalo mne totiž svědit tělo a byla mi zima při 22 stupních pod peřinou... Příště dám přednost lihu ačkoliv je škoda ztráty...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ELDA: tak jestli alkoholova extrakce odstranila nevolnost, tak je to oproti caji velky plus.
    tusite nekdo, zda se da extrahovat isopropylalkoholem, kdyz se to zde kolegovi podarilo s lihem? a je nutne to tydenni louhovani? mam zkusenost jen s konopnym extraktem a tam staci tri minuty...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam