• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    BRKODLAK: to je ti na blití celou dobu, nebo jen když najížděj?
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    BRKODLAK: no pokud je pak nevyjídaš ze dna, tak ano :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ENGUMAZ: jenze me to dela i caj, kde tohle odpada, ne?
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    BRKODLAK: už tu někdo psal, rozemletí je udělá stravitelnější
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    STICKYGREEN: ja kopinatky hledat neumim, jen druhy, co rostou v listnatych lesich...
    ACCROCHE
    ACCROCHE --- ---
    KALISNIK: Já takhle chlast aplikuju jako takovou brzdu, po pár hodinách tripu to potom přejde plynule do příjemný opilosti, hehe, anebo když se na mě moc sápou stěny a podlaha je láva, tak to taky dobře zabírá :)
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    BRKODLAK: tak zkus jiný druh, třeba ty lokální kopinatky vyměň za modrající, nebo naopak.. nebo ti to dělají všechny klobouky? já jsem na tom podobně, celkový stav hodně ovlivní tělesné pocity toxicity a otravy. takže nevyhledávám, ale zkusil bych nějaký mexico :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Mě se teda v průběhu let vyvinula značná nevolnost po houbách i bez alkoholu, a to tak, že je téměř nemůžu, jelikož to dost zásadně ovlivní celkový stav, což mě mrzí. Nemáte na to někdo nějaký trik?
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    KALISNIK: To já sice občas dostanu chutě ale už mě to párkrát potrestalo šavlí a to jsem to nemusel přehnat prostě se to jen v tom žaludku spolu nesneslo.
    KALISNIK
    KALISNIK --- ---
    PALEONTOLOG: Jo, to má kámoš s rumem. Vždycky vede prupovídky, že zhoubovanost je nesmrtelnost a může chlastat cokoliv a nic mu není.
    No, docela mu to prochází:D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KALISNIK: Ja mam prave pri houbach hroznou zizen na pivo...
    KALISNIK
    KALISNIK --- ---
    PALEONTOLOG: Snáším,ale moc to nevyhledávám. Na houbách mám chuť spíš na sladký pití, takže chodím jako vosa po limonádách.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOD3K: U mlynku snad jen pozor na prehrivani, jinak prach oxiduje ryhleji, ale ma vetdi plochu k vyluhu
    KOD3K
    KOD3K --- ---
    PALEONTOLOG: Hele já si na houby pořídil elektrický mlýnek na kávu a tak a ním si sušinu namelu na prach. Mám pocit, že se účinnost z celé dávky pěkně zprůměruje.
    Pak už si dám několik gramů podle chuti třeba do čaje, nebo do panáku s džusem a všechno to do sebe dostanu. Žaludek potom ani nemá problém ty houby vstřebat.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KALISNIK: No ja za mlada z jedny smazenice chtel skakat z okna, ale to jen protoze to bylo proste moc silny.
    Kombinace alko + houbovej snasis?
    VALIS
    VALIS --- ---
    Nějaký aktuální info ze železných hor? O víkendu se tam chystáme na výlet, tak bychom si to trochu zpestřili. Trochu se bojím, že na to začíná bejt zase moc teplo...
    KALISNIK
    KALISNIK --- ---
    PALEONTOLOG: Konzumuju různě. Někdy celý, někdy čaj. Zkoušel jsem extrakce a takovýhle pičovinky, ale nejradši mám čaj.
    Když mám konzumovat celý, tak preferuju sušený.

Hospodský tripování jakože party droga. Prostě se nevyndám jak hovado, ale jsem schopnej interakce s lidma, atd. Ale jak říkám, dost záleží. Už jsem se takhle vyndal i do bezvědomí:D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KALISNIK: aha, mozna stacilo napsat "co se do me vejde!" :D
    Bastis cely houby, nebo cajujes? Hospodsky tripovani chapu asi jako ze spis delas za pipou, nez lejes skopky.
    KALISNIK
    KALISNIK --- ---
    PALEONTOLOG: Co mám.
    Jsou období, kdy houbuju obtýden. Jsou období, kdy se hub nedotknu několik měsíců. Ale v průměru tak jednou do měsíce tripuju. Na kusy ti to neřeknu, to fakt nepočítám. Kubánky od jednoho kusu do pěti. Bohemiky od pěti kusů do patnácti. Kopinatky moc nekonzumuju, ani nesbírám, ale když mám, tak konzumuju nepočítaně. To je teda měra na trip, ale záleží. Někdy víc, někdy míň. Jde o druh příležitosti.
    Hospodský houbování držím v lehkém až středně silném tripu, abych byl schopnej fungovat.
    Když chci výlet za hranice všedních dní, tak to je výrazně, jako ale fakt výrazně vyšší dávka.
    Ale roční přehled nemám, dost mi ty počty snižujou kubánky:D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KALISNIK: Kolik toho rocne zkonzumujes?
    Ja tak do 50ks
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam