• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    THONDAS
    THONDAS --- ---
    R4K0SN1C4K: Díky,ty fotky-závist.Z našich hub je to zatim jediná,co jsem neokusil a roky mě to láká.Třeba si mě najde nějak sama.Uvedl bys aspoň přibližnou nadmořskou výšku?Nebo spíš jestli je potřeba hledat ve vyšší poloze jako bohemiky?
    THONDAS
    THONDAS --- ---
    LETTADLO: Myslel jsem modrající,občas to někdo používá slangově atp.proto píšu pravou modrající tj. Cyanescens:)
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Minulý víkend v podhůří Orlických hor jsme našli u cesty tyhle bohemiky, ráno mrzlo a některé klobouky dostaly celé sytě zelenomodrou barvu:
    ownCloud
    https://akasha.brozkeff.net/owncloud/index.php/apps/gallery/s/nJKiiS8FbFVePu5#
    Lupeny byly světlé, vše naznačovalo na bohemiky, ověřil nám to i Borovička

OUTSIDE
    OUTSIDE --- ---
    Zdravím ve spolek. Tento víkend mám cestu do Uherského Hradiště,, nemáte někdo přehled o výskytu? Případně nějaké tipy na místa? Díky moc
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    E2E4:
    R4K0SN1C4K:

Nerozjedeme nakej soukromého podnik pánové? Misto kde rozjedeme všechny možný druhy?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    R4K0SN1C4K, THONDAS: p. azurescens nekdo sbira a nekdo i vyseva, a nekdo i dava do mapy :)

[ E2E4 @ SBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna ]

A koukam i na ostatni druhy jsou mapy a ty ovoideocystidiata ve svycarsku tam nekdo fakt dal.. ale jen hodne hrube vymerena oblast.

http://mushroomobserver.org/name/map/5649?q=nMEK
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Překvapilo mě asi před dvěma lety sem nekdo nafotil Lysohlavku azurově modrající a jeste jeden druh u kteryho byl výskyt jenom předpokládaný nikoliv potvrzeny... Všichni co nejvic foťte vaše úlovky... Nikdy nevíte co ještě čeká na objevení v tomhle magickým světě..
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    THONDAS: myslíš Cyanescens ty pravá modrající? :))
    MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    THONDAS: myslím si že ID R4KOSN1C4K tu kdysi něco zmiňoval
    THONDAS
    THONDAS --- ---
    Sbírá tu někdo pravou modrající?
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    Jihlavsko

YOHNOUS
    YOHNOUS --- ---
    Zdravím Vás, mykologičtí souputníci. Tenhle víkend se po několika letech chystám do Brna a nemám žádné konexe, takže na někoho místního - rostou, má to cenu? Děkuju.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TLOUDEV: to je límcovka modrá, nejspíš,
    WOLFZOV
    WOLFZOV --- ---
    LETTADLO: Neverim, bylo sucho:)
    PMA
    PMA --- ---
    LETTADLO: jak kde, tady u me je to vzdycky opozdene
    PMA
    PMA --- ---
    WOLFZOV: Krnovsko by uz mohlo, o vikendu jdu na sber, dam vedet.
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    WOLFZOV: tam už je po sezoně skoro :))) první sníh a Pešek...
    WOLFZOV
    WOLFZOV --- ---
    Co ta severni morava/slezko, uz ? :D
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    GHOSTDOGG: určitě ano
    TSODA
    TSODA --- ---
    Byl jste někdo úspěšný při hledání na Šumavě? Konkrétně například v okolí Sušice, Velhartic nebo takhle na Jihu nic najít nejde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam