• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JAYBEE: ono je to podhoubí taky aktivní, ale nějak si to neumím představit sežrat. asi nějakej čajík by z toho šel
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    PALEONTOLOG: Jo no, mi to došlo když jsem dosbíral. Když ony šly tak snadno ven...aspon jsem si ověřil jejich pověstnou houževnatost a že se fakt jen tak nerozpadnou. Příště už to bude čistá práce :D
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    K4N3C: U nas na Slapech zatim nic. Ale tady je to letos s houbama obecne na prd, jak to tu masivne umira / kaci se
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    K4N3C: včera jsem na náhodu zkusil tři místa kolem sázavy, ale bez výsledku. nicméně nejsem zrovna povolanej houbař :)))
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    Zkousel uz nekdo stredni Cechy?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    IXTREMIST: pics or didnt happen
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    Brno Bystrc přehrada - vylezu z člunu si ulevit, podívám se pod nohy a 100 modravejch se na mě směje :-))
    SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    Pár kousků z Hané:

HANSHOLER
    HANSHOLER --- ---
    VOJTASAN: jj, hezký
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Trefil jsem se nebo ne, prosím?

HANSHOLER
    HANSHOLER --- ---
    Rodinka

BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Útěchov a Vranov u Brna: většina lesa nic, ale pár velmi specifických míst zejména hned u vesnice v kopřivách a rumištích ve strouhách,u silnice a přímo na tur. značce docela koberce (p.arcana)
    STREAM
    STREAM --- ---
    DRASTICS: nevim jak v Jihlave, ale kdyz zajedes jeste trošku vejs, do okoli Sečsky přehrady tak docela žně
    MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    CHEMIST: Tezko rict takhle. Ty houby sou vzdy jiny my davali 15 kop. a bylo to akorat a pak v Jihlave na koncerte skylinu 8 jihlavskejch a to bylo mega jizda :D
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    CHEMIST: kopinatek aspoň 25-30:)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Kua obrazky nasypu pozdej, ted jsme nasli uplne novy misto u Velmezz - Mostiste. A jedu cumnout na Jihlavu
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Bruno Utechov vcera - misto zarusta ostruzinama a koprivama, zacina odmirat, tak nevim dat si nekdy koncem leta vylet s krovinakem?!?!

STREAM
    STREAM --- ---
    HAWLIS: to neni lysohlavka
    CHEMIST
    CHEMIST --- ---
    Hlásím Jizerky bezva! Po pár hodinách procházení. Kolik průměrné hub byste doporučili na první vážnější seznámení? Minulý rok jsem podobných z podobné lokace měl 7, účinek spíše slabší.. Díky za rady a podzimnímu hledání zdar! :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam