• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    FARGO
    FARGO --- ---
    SKITLIV: Podle mne ano
    SKITLIV
    SKITLIV --- ---
    Jsou to český?

DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Tabor area Jistebnice

ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    E_D: Ne
    E_D
    E_D --- ---
    jsou / nejsou ? Byl jsem na Slapech na rybych a tohle po ceste k vode.

KARAMARA
    KARAMARA --- ---
    KARAMARA
    KARAMARA --- ---
    Lužické hory, celkem žňe

MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    Tak na Vysočině už asi konec. 99% kousků starý a rozpadající se. Nicméně výživný rok :)
    MRTY
    MRTY --- ---
    ONDRA_PATA: jj tam ten kout jizerek je vyhlasena lokalita na sber. rostou tam hojne. jak bohemky a arcany tak kopinatky primo na sjezdovace na Spicaku.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jestli mate nekdo cas a moznost,zajedte se podivat na Spicak. sel jsem pesky z Tanvaldu,podle me hodne slusny prostredi na nalez. pak 3 mista s cca 5cm klobouky ze Spicaku smer Albrechtice, u silnice, urcite by se dalo i v okoli. nechtel jsem se s nema tentokrat tahat a za celej den je zmackat,navic jsem je nemel do ceho dat. a je skoda,aby je nekdo neutil ;)
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    PRDELOID: ne, tohle jsou to takovy ty krehky chrastitka, co do nich tuknes a rozpadnou se. Maj moc tenkou, rovnou a spatne zbarvenou nohu, ktera jde lehce ulomit a trepi se. Navic rostou na smrkovy hrabance.
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    Jakým směrem byste doporučili na výlet ze Ždáru? SZ(žd.Vrchy) neb JZ(matějovský rybník?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PRDELOID: tvar pěknej, co ty výtrusnice ? nelíbí se mi ta noha. seber a zkus udělat otisky, fialovohnědý. nebo jednu zamraž, jestli zmodrá
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    Tohle by mohly bejt?

CADAVER
    CADAVER --- ---
    HONZAK89: Díky za info. Nebydlím tady dlouho, znám místa na Vysočině a snažím se najít i tady v okolí. Přesunu hledání k Sázavě. Zatim jsem tady v tom strednim useku stesti nemel, ale tam by byt proste mely :)
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    BPB: Taky potvrzuji. Ale je tam moc hezky.
    BPB
    BPB --- ---
    CADAVER: musím potvrdit..Voděradské bučiny bohužel :) zkuste to tam někdo vysadit..jestli máte skills ))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSYKO: nevím, že by potřebovala lysohlávka něco extra. vermikulit a slámu nebo štěpky a poroste to i v teráriu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam