• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    KUBAL
    KUBAL --- ---
    Tak ja nevim, úplně u cesty ve Špindlu u srubu pod medvedinem.. nekdo do nich asi i slapnul. Proc je radši nesebral? :)
    ZRIZENEC
    ZRIZENEC --- ---
    Zdravím, poprvé jsem úspěšně vyrazil na jiné než kopinatky. Můžete mě ujistit že sbírám Bohemiky? Jizerky

KOSOSTVORCEK
    KOSOSTVORCEK --- ---
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    MAUGLI7: Kdyby teď ještě pořádně zapršelo a teploty poklesly, tak se to ještě znovu rozjede, nebo ne?
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    LETTADLO: Hele nevim jestli to ma cenu. Je to uz bida tady.
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    BROZKEFF: fialovoHNĚDÝ prach
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Tento víkend v údolí Oslavky u Náměště nad Oslavou, většina plodnic už dost kantáre a odhaduju to na varietu moravica (čekám na Borovičku jak se k tomu vyjádří)
    Největší plodnice měla 20cm dlouhý masivní třeň a 9,5cm průměr klobouku. Fialovomodrý výtrusný prach.

galerie: https://akasha.brozkeff.net/owncloud/index.php/apps/gallery/s/0ihmCtDPcoXZIYM#
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    HASSASSIN: ne. křehutka, helmovka, some other LBM
    SKITLIV: ano
    KOERHE: ne, to vypadá vypadá na penízovky, to menší se špičatým hrbolem nahoře možná pavučinec (skořicový/skořicově hnědý/...)
    PRDELOID: mohly by bejtk, ale strašná fotka. Identifikuju jen podle té jediné tmavší co není přeexponovaná. Za ultra nekvalitní fotky jako je tahle bychom mohli začít dávat nějaké RO :)
    JAYBEE: kamkoli :) standardní lokalita je Staviště, ale roste to i za UNESCO monumentem Santiniho, kde jsou fleky s listnáči a určitě to bude i všude možně jinde kde není jen smrková monokulturní plantáž
    E_D: ne, to vyzerá na čepičatky jehličnanové
    PRHD
    PRHD --- ---
    LETTADLO: údolí Brtničky, když to vezmeš po turistický od Jihlavy tak kolem potoka bejvala jistota..
    a je to krásná procházka
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Dejte mi tip v okolí Jihlavy pls někdo....
    KUBAL
    KUBAL --- ---
    Narazil jsem na ně ve Spindlu celkem vysoko nad Labskou.. Na muj vkus maji celkem svetlej spodek, ale vůně a modrání me tak zlákalo, ze jsem je tam nemohl nechat:P

MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    sou to voni? u cesty v harachove tam rostly samotinky, bylo mi jich lito :))
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    FARGO
    FARGO --- ---
    SKITLIV: Podle mne ano
    SKITLIV
    SKITLIV --- ---
    Jsou to český?

DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Tabor area Jistebnice

ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    E_D: Ne
    E_D
    E_D --- ---
    jsou / nejsou ? Byl jsem na Slapech na rybych a tohle po ceste k vode.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam