• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    PALEONTOLOG: to není reálný max kouř z Malešic... V tyhle části Prahy uvidíš tak max dálnici nebo vypadovku a fakt nestojí za to prozradit takhle ojedinělý místo...
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    STIZZ: natočeno minulý týden se stejným člověkem se kterým jsme byli na těch cyanach... A zjistil jsem že se fakt máme ještě hodně co učit.
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    A nevím co bych z toho měl dělat z vás debily... Věřte jsou na praze 8...
    STIZZ
    STIZZ --- ---
    LETTADLO: Overeno ted nekdy v poslednich dnech?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LETTADLO: ts když neuvidím v dálce petřín nebo žižkovsej vysílač, tak neuvěřím :-P
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Takový přesně... Ale na odstín nedej ten je stejně každou chvilku jinej kvuli vlhkosti...
    SIK0VNY:

LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    SIK0VNY: kopinaty a tajemný tam rostou ale hlavně kopinaty klasicky na sjezdovkách ale tohle kopinatky nebyli a nemůžu to buhuzel 100%říct protože to bylo snad jedinkrát co jsem je náhodně našel a musel je jen překročit a nechat být protoze fotr na mě zrovna řval ať ho jdu rychle vyfotit s Lipanem byli jsme tam na rybách a já ho nechtěl tehdy zbytečně nasirat...byli krásně bílé s modrými flíčky a klobouky vel.padesatky
    SIK0VNY
    SIK0VNY --- ---
    LETTADLO: co tam roste? kopinatky?
    SIK0VNY
    SIK0VNY --- ---
    KAREN: dekuji:)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    STIZZ: příště oběhni radši párkrát Labskou přehradu a cim výš budeš ti víc jich najdes...
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    A to je v Praze! :)))

STIZZ
    STIZZ --- ---
    FRAKTALEK: Nahore v Korenove za kostelem vedle hrbitova:) Ale pred 10 dny vubec nic,pritom tam vzdy byly kopinatky..
    FRAKTALEK
    FRAKTALEK --- ---
    STIZZ: Korenov u Tanvaldu? to by me zajimalo :) mista kolem Prahy neznam bohuzel
    KAREN
    KAREN --- ---
    SIK0VNY: Expert říká, že bohemica .)
    STIZZ
    STIZZ --- ---
    Nejel by nekdo zitra ci v sobotu z Prahy a okoli na vylet? Auto mam,ale lokality ne :) Mych poslednich nekolik vyprav skoncilo bezuspesne,vcetne vzdy 100% Korenova:(
    SIK0VNY
    SIK0VNY --- ---
    https://houbook.info

Ted Houbook ma vlastni domenu, a bude snadny k nalezeni
    SIK0VNY
    SIK0VNY --- ---
    KAREN: Bohemica nebo Arcana? nemas nahodou vyfocene zezdola?
    KAREN
    KAREN --- ---
    LETTADLO: u Pernštejna. Větší město je eee... městys Nedvědice? Ale řekla bych, že na Žďársku a nejspíš všude po Vysočině prostě stačí zajít do toho "správnýho" lesa. Teď o víkendu byly už zmrzlý, ale to ničemu nebrání... Já si to moc nefotim, tady máš jednu od nás z cesty u chaty. ;)

LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    KAREN: a kde máš naky fotky? Kde na Vysočině? Nejbližší větší město?
    KAREN
    KAREN --- ---
    PSYKO: V týhle oblasti ale fakt odjakživa rostou jak... houby po dešti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam