• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    KARLOS
    KARLOS --- ---
    MAFIRE: O vikendu v okoli Mlade Boleslavi. 60 kousku Bohemik a urcite porad rostly dalsi.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MAFIRE: v jizerkach se uz jen rozpadaji
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    Ahoj, rostou ještě někde lesní houby, nebo už je pozdě? Doporučte prosím :)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Nerozumím jedné věci... Jeden flek=jeden záhon... Už 3 roky a nesiri se... Roste jen pod takovou okrasnou zakrslou tuji a dal už nejde... Jak kdyby potřebovala být schovaná protože i když má kam tak zůstává jen pod tou tujkou...
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    1023: mycelia Cyanescens jsou opravdu dlouhý.... Vzal jsem jen obalenou kůru a odvezl ji kde jsem ji přidal mezi mycelia Arcan co tam rostou a jsou tam díky lokálním podminkam neskutecne velký a jedovatý.. v částečně ovocný stepce na místě kde končí bioodpad z okoli a kde rostou všude jak divy... A uvidí se...
    1023
    1023 --- ---
    LETTADLO: Nějaké rady jak přenést mycelia? Něco jsem k tomu našel, ale zdá se mi že je to dost naročnej proces.
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Dnes jsem vezl Mycelia Cyanescens na Vysočinu to by bylo tak krásný je tam za rok najít... Ale teď když zjistím název jedné zahradnické firmy tak se mi otevře celá mapa výskytu téhle houby....
    FARGO
    FARGO --- ---
    Krasa podzimu :)

LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    GUMIDEK30: tam jsem taky byl... Vytrhany všechny možný houby tohodle stylu všude... Aspon hlivu tam nechali jinak nic...
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    STIZZ: Ale myslim ze uz je po sezone. Jeste sem sbiral na heulose ale tam letos nic prislo mi ze to je vysbira o a hlavne v “sezone” sem mel covid tak sem byl 3 tydny mimo a neprovhodil sem to vubec letos :(
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    STIZZ: Zkus helenin a potok dole
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    STIZZ: Já ti spíš napíšu, kde jsem loni nic nenašel - šel jsem ze Staré plovárny proti proudu Jihlávky do Rančířova a ani klobouk.
    STIZZ
    STIZZ --- ---
    V okoli Jihlavy bych mel smerovat kam,aby moje 4. letosni vyprava dopadla uspesne? :) Diky
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LETTADLO: neni, na druhou stranu to nejspis nebude spontanni sukcese, ale grow nebo migracni cesta pomoci cloveka.
    jako ppdobnej pocit jsem zazil pri sbirani lysin v jundrove, na nalepkove ulici. 5 minut a ses v hospode.
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    PALEONTOLOG: to není reálný max kouř z Malešic... V tyhle části Prahy uvidíš tak max dálnici nebo vypadovku a fakt nestojí za to prozradit takhle ojedinělý místo...
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    STIZZ: natočeno minulý týden se stejným člověkem se kterým jsme byli na těch cyanach... A zjistil jsem že se fakt máme ještě hodně co učit.
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    A nevím co bych z toho měl dělat z vás debily... Věřte jsou na praze 8...
    STIZZ
    STIZZ --- ---
    LETTADLO: Overeno ted nekdy v poslednich dnech?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LETTADLO: ts když neuvidím v dálce petřín nebo žižkovsej vysílač, tak neuvěřím :-P
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Takový přesně... Ale na odstín nedej ten je stejně každou chvilku jinej kvuli vlhkosti...
    SIK0VNY:

LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    SIK0VNY: kopinaty a tajemný tam rostou ale hlavně kopinaty klasicky na sjezdovkách ale tohle kopinatky nebyli a nemůžu to buhuzel 100%říct protože to bylo snad jedinkrát co jsem je náhodně našel a musel je jen překročit a nechat být protoze fotr na mě zrovna řval ať ho jdu rychle vyfotit s Lipanem byli jsme tam na rybách a já ho nechtěl tehdy zbytečně nasirat...byli krásně bílé s modrými flíčky a klobouky vel.padesatky
    SIK0VNY
    SIK0VNY --- ---
    LETTADLO: co tam roste? kopinatky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam