• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    dekuji za minus, priste bych radsi prispevek do debaty
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    M0RF: jeste perlicka, u nas smrtelne nebezpecny uchac obecny se ve skandinavii bezne vari do nalevu a prodava v plechovkach. pokus o prodej skandinavskyho produktu v Praze neprisel hygiene v poradku, strhla se medialni smrst, jak si to ti hipsteri dovolujou. jednotny evropsky pravo ale umoznuje potravinu registrovanou v jedny clensky zemi prodavat do dalsich zemich eu.
    asi si zavolam na hygienu, az mi odpovi.
    tvuj pripad je vlastne totoznej, mas registrovano v NL.
    M0RF
    M0RF --- ---
    bohuzel asi tak... jeste ze tomu nerozumim a nic o tom nevim :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    M0RF: zajimal bych se o ucinnou latku a pasoval na ni nasi legislativu
    M0RF
    M0RF --- ---
    UF0UN: je mi to celkem jedno, ale ptam se proste... muzu se hadat sam se sebou, ze to je tak ci onak, protoze to je / neni napsany v zakone... ach jo...
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    M0RF: tohle jsem už taky zachytil, ale jestli se chceš hádat s PČR, tak si radši nejdřív najdi právníka
    M0RF
    M0RF --- ---
    Zdravim, mohli by jste se mi nekdo pokusit interpretovat, zda jsou "magicke" lanyze legalni v cr, nebo alespon patri do "sede" zony, tzn. neni presne urceno, zda jsou legalni nebo ne. Nedari se mi najit primo odpoved: na jednu stranu psilocybin je nelegalni, na druhou stranu, lanyze by meli byt legalni (https://provithor.com/tt/legality/) ... Diky za odpovedi
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    XCIDER:
    MRKEVREDKEV:

P. Bohemica kolegové
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    co toto? identifikoval jsem to jako P. Bohemica, ale zdraham se uverit, ze bych je mel takhle blizko za barakem :) (Str.Cechy)

MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    konecne nalez! jsou to bohemicy nebo nejaky jiny druh?

FORACE
    FORACE --- ---
    Nase misto u jihlavy dnes, nic uz neroste:/ ostatni houby zmrzly
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MAFIRE: v jizerkach se uz jen rozpadaji
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    Ahoj, rostou ještě někde lesní houby, nebo už je pozdě? Doporučte prosím :)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Nerozumím jedné věci... Jeden flek=jeden záhon... Už 3 roky a nesiri se... Roste jen pod takovou okrasnou zakrslou tuji a dal už nejde... Jak kdyby potřebovala být schovaná protože i když má kam tak zůstává jen pod tou tujkou...
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    1023: mycelia Cyanescens jsou opravdu dlouhý.... Vzal jsem jen obalenou kůru a odvezl ji kde jsem ji přidal mezi mycelia Arcan co tam rostou a jsou tam díky lokálním podminkam neskutecne velký a jedovatý.. v částečně ovocný stepce na místě kde končí bioodpad z okoli a kde rostou všude jak divy... A uvidí se...
    1023
    1023 --- ---
    LETTADLO: Nějaké rady jak přenést mycelia? Něco jsem k tomu našel, ale zdá se mi že je to dost naročnej proces.
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Dnes jsem vezl Mycelia Cyanescens na Vysočinu to by bylo tak krásný je tam za rok najít... Ale teď když zjistím název jedné zahradnické firmy tak se mi otevře celá mapa výskytu téhle houby....
    FARGO
    FARGO --- ---
    Krasa podzimu :)

LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    GUMIDEK30: tam jsem taky byl... Vytrhany všechny možný houby tohodle stylu všude... Aspon hlivu tam nechali jinak nic...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam