• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    po tom uplnym suchu bych rekl ze klidne i vic, za tejden tam klidne muzou bejt jen pidi sirky nebo ani to ne
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    YAVO: houby chtějí tak tejden
    YAVO
    YAVO --- ---
    Zkoumali jste někdy, jak rychle rostou lysohlávky? Kámoš chce zítra vyrazit na sběr, ale mě to přijde moc brzo, když pršelo včera a taky vzhledem k tomu, že na naší lokalitě bylo před čtrnácti dny uplně sucho (les) a od té doby do včera nezapršelo....
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    HONZAL: 100% neni
    LUKK
    LUKK --- ---
    HONZAL: ne
    LUKK
    LUKK --- ---
    LUKK
    LUKK --- ---
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    taky mi nesedí nohy + barva, jíst nebudem a počkáme na déšť v týdnu a pak to snad poroste
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    HONZAL: ty nohy se mi nezdaj vubec, barvy taky moc ne a zda se mi, ze ani podhoubi u korene nohy neni moc chmyrity. Ja bych to urcite nejedl :)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    HONZAL: nemyslím si, nevidím tuhou nohu ani oktarínové zbarvení
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    přijdou mi tlustý ty nohy a nahoře téměř neni špička. Lupen dole ale tmavý, to jsem měl často za poznávací znak, protože ostatní podobné druhy mají většinou světlejší, než je klobouk
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Sternberk u Olomouce taky sucho. Našli jsme jen tohle a popravdě nevim, co myslíte?

FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    AAHHWISEGUY: v Jihlavě jsem teď a prohlašuji, že tady aktuálně vůbec nerostou. Totálně vyschlá půda.
    LUKK
    LUKK --- ---
    LUKK: čirá náhoda v okolí na březích řeky Oslavy....jak už tady někdo zmiňoval...ani jsme nehledali...a tak to má být:)
    LUKK
    LUKK --- ---
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    kde rostou v jihlave a blizkym okoli? budu tu jeste par dnu, rikam si, ze bych se prosel...
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    CURFEW: ne
    CURFEW
    CURFEW --- ---
    Tohle asi ne zejo?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam