• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    IOM_NUKSO: hele rozhodně to nedělěj bez zkušeného sittera a ve spolupráci s terapeutem/kou u kterého jsi v dlouhodobé péči.

Nefuguje to jen tak na deprese a už vůbec ne na složitější diagnozy - taky si tím můžeš dost rozjebat tu křehkou stabilitu co máš.

Plus teda pokud se léčebně pracuje s psychedeliky, tak se používá třeba LSD nebo jiné čisté extrakty, aby se to dalo dávkovat.

Náhodné užívání hub bez přípravy, sittera a následné péče není léčba. A je tam hodně velké riziko že se úplně zdekompenzuješ do nějakého psychotického stavu.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    je teda schválený afaik jen ketamin, ale kamarádovi to prý od depresí dost pomohlo
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    IOM_NUKSO: zeptal bych se tady
    Home - PSYON
    https://www.psyon.cz/
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    IOM_NUKSO: o tom by ses mela spis poradit se svym doktorem.
    FARGO
    FARGO --- ---
    ROLEX: jj., letos za posledních 10 let nejlepší úroda :)
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    FARGO: Krasny!:)
    FARGO
    FARGO --- ---
    Sezona v Ceskem raji v plnem proudu 😁…

DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Jistebnice neco dala, ale chtelo by to este tyden, spousty malych. Potkal jsem tam dalsi 3 clennou skupinku ale je tam tolik listi a jak to odhrnovali, tak je to prohrnuty a nevim co to udela s tema malinkejma. Treba jich tam bude jeste dost, ale zadnou predikci si netroufnu. Loni jsme tam natezili nasobne vic a tezko rict jestli to jeste poroste, nebo uz je to v utlumu.

Behem hloubani nad houbama me napadlo, jestli neni treba, aby to listi trochu slehlo, udelalo takovou tu zaparenou mokrou hnijici vrstvu, ktery bude podhoubi chroupat - takze dotaz, zerou lysny i to tlejici listi?
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    Tak uz to leze, jak jsem si myslel. Slapy

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ROLEX: ja je cistil rovnou na miste.loni jsem je taky neproplachová a nakonec jsem je po rozlozeni z zasky jen probral a dal rovnou susit
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    ONDRA_PATA: V zivote jsem neslysel, ze by nekdo jakykoli houby oplachoval. Trocha jehlici ti prece neuskodi a jestli to fakt chces mit cisty, houby se cisti nozem.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    nových je tam až dost
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    R4K0SN1C4K: teď po dešti to chytlo nový dech a byl to ještě větší masakr než předtím
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    BROZKEFF: mytiny mezi bystrci a zebetinem jsou mega, ale uz pred tydnem mi prislo, ze nebyly novy prirustky, spis dorustalo co tam bylo predtim, ted cekam kdy pojede ten sever, tipuju ze tak pristi vikend by uz mohl jit... ale zas nad tim zebetinem je to misty tak zmasakrovany tou tezbou a je tam tolik stepky, ze to taky asi jeste nebude marny :D
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    BROZKEFF: vzpomnel jsem na tve prispevky zde ;-) nicmene uz jsme se tam z casovych duvodu nedostali. Ale pekna podzimni prochazka to byla i tak.
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    HONZAL: ja dnes výlet z Vranova do Adamova a krom pár malých kousků hlívy ústřičné a pařezníku pozdního úplně prázdný les. Doporučuju radši Podkomorské lesy mezi Bystrcí a Žebětínem kde jsou některé mýtiny úplně plné Arcane už tři týdny
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    my okoli Utechova a Bukoviny a ani jeden kus
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    takze pres 3 hodiny na fleku,trochu jsem musel chodit,hodne mladych,nebyl jsem tam prvni a hlavne to tam dost vykaceli.i pres to slusny.
    mam ale otazku,proplachujete pred susenim? nejakej bordal do tasky napadal,vsiml jsem si i pavouka…
    ze bych jel na minutu namocil,nechal odkapat na uterce a pak sup na susicku
    SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    Tak trochu tu zapršelo, ale všechna obvyklá místa jsou pořád houboprázdná. Na jedné zapomenuté lesní cestě jsem ale doslova zakopl o asi 20 arcan včetně těchto kloboučkem srostlých siamských houbiček:

A kus opodál mě překvapila lady Belladonna:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam