• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    HONZAL: Je to tak. Take je pravda, za je tenhle rybnicek u nas maly a czeps a psyon a lide z beyond psychedelics jsou vicemene ti sami, nebo se minimalne dobre znaji a uzce spolupracuji.
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    HONZAL: Je to tak. Take je pravda, za je tenhle rybnicek u nas maly a czeps a psyon a lide z beyond psychedelics jsou vicemene ti sami, nebo se minimalne dobre znaji a uzce spolupracuji.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    SADY: jsou tu insideri, co to kdyztak upresni, ale chapu to tak, ze v psyonu uz se zabyvaji psychedeliky asistovanou terapii, czeps se zabyva spis osvetou psychedelik obecne
    YAVO
    YAVO --- ---
    FARGO: Ale joo, taky pěkný
    FARGO
    FARGO --- ---
    YAVO: Cece, sem chodim uz 10 let a zdaleka letos nej. Je to kousek od Hruby Skaly. Pripojuju fotku z lonska :)…

YAVO
    YAVO --- ---
    FARGO: To je nějaká fotomontáž ne? :-D ...hodně pěkná úroda. Můj flek letos teda bída, počasí tomu letos vůbec nepomohlo.
    SADY
    SADY --- ---
    IOM_NUKSO: ceska psychdelicka spolecnost jsou lide, kterych se chces zeptat imho
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    IOM_NUKSO: hele rozhodně to nedělěj bez zkušeného sittera a ve spolupráci s terapeutem/kou u kterého jsi v dlouhodobé péči.

Nefuguje to jen tak na deprese a už vůbec ne na složitější diagnozy - taky si tím můžeš dost rozjebat tu křehkou stabilitu co máš.

Plus teda pokud se léčebně pracuje s psychedeliky, tak se používá třeba LSD nebo jiné čisté extrakty, aby se to dalo dávkovat.

Náhodné užívání hub bez přípravy, sittera a následné péče není léčba. A je tam hodně velké riziko že se úplně zdekompenzuješ do nějakého psychotického stavu.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    je teda schválený afaik jen ketamin, ale kamarádovi to prý od depresí dost pomohlo
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    IOM_NUKSO: zeptal bych se tady
    Home - PSYON
    https://www.psyon.cz/
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    IOM_NUKSO: o tom by ses mela spis poradit se svym doktorem.
    FARGO
    FARGO --- ---
    ROLEX: jj., letos za posledních 10 let nejlepší úroda :)
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    FARGO: Krasny!:)
    FARGO
    FARGO --- ---
    Sezona v Ceskem raji v plnem proudu 😁…

DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Jistebnice neco dala, ale chtelo by to este tyden, spousty malych. Potkal jsem tam dalsi 3 clennou skupinku ale je tam tolik listi a jak to odhrnovali, tak je to prohrnuty a nevim co to udela s tema malinkejma. Treba jich tam bude jeste dost, ale zadnou predikci si netroufnu. Loni jsme tam natezili nasobne vic a tezko rict jestli to jeste poroste, nebo uz je to v utlumu.

Behem hloubani nad houbama me napadlo, jestli neni treba, aby to listi trochu slehlo, udelalo takovou tu zaparenou mokrou hnijici vrstvu, ktery bude podhoubi chroupat - takze dotaz, zerou lysny i to tlejici listi?
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    Tak uz to leze, jak jsem si myslel. Slapy

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ROLEX: ja je cistil rovnou na miste.loni jsem je taky neproplachová a nakonec jsem je po rozlozeni z zasky jen probral a dal rovnou susit
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    ONDRA_PATA: V zivote jsem neslysel, ze by nekdo jakykoli houby oplachoval. Trocha jehlici ti prece neuskodi a jestli to fakt chces mit cisty, houby se cisti nozem.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    nových je tam až dost
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    R4K0SN1C4K: teď po dešti to chytlo nový dech a byl to ještě větší masakr než předtím
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    BROZKEFF: mytiny mezi bystrci a zebetinem jsou mega, ale uz pred tydnem mi prislo, ze nebyly novy prirustky, spis dorustalo co tam bylo predtim, ted cekam kdy pojede ten sever, tipuju ze tak pristi vikend by uz mohl jit... ale zas nad tim zebetinem je to misty tak zmasakrovany tou tezbou a je tam tolik stepky, ze to taky asi jeste nebude marny :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam