• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    PROCOP
    PROCOP --- ---
    GUMIDEK30:
    GUMIDEK30:
    GUMIDEK30: ty jo lepší fotku si neuměl hmm?
    LOGO
    LOGO --- ---
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    Ne to neni není :) u tehle si faaakt jistej nejsu

GARGAS
    GARGAS --- ---
    Valašsko

LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Dal bych Šternberk :)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Heej já už chci taky někam :))) jsem bez auta to je v prdeli...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    UNIONJAM: u sázavy? no moc pěkně
    UNIONJAM
    UNIONJAM --- ---
    Zdarec houbaři, před pěti dnama jsem byl v Jihlavě, našel jsem toho fakt hodně, ale je strašný sucho, takže to žádnej zázrak úplně nebyl... Ale už to jede na plný koule. Tahle fotka je ze dneška, 35 km od Prahy, kolem Sázavy... Naprostá šílenost... Už se těším až tam zabehnu znova bez auta..

CURFEW
    CURFEW --- ---
    Slovenská část Beskyd teď hojně kopinatí
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    tyhlety barvy kvuli vlhkosti...

CURFEW
    CURFEW --- ---
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    Rokytnice spíš starší kousky v lese ale moc nových jsem neviděl. A okolo Jizerky pár kopinatých.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    YAVO: proto taky pisu, ze by mel broskeff jeste pozadat borovicku, aby ho naucil fotit charakteristicky znaky. v dokumentatorstine to znamena si trochu zaprehanet a najit idealizovane reprezentativni vzorek.
    lupeny ma bohemika vetsinou sbihavy, takze neni problem podle bradavice oznacit bohemiku a jeste bejt spokojenej s vysledkem, protoze nekdy je ta sbihavost fakt na hrane, pokud je vubec makroskopicky pozorovatelna. zatimco vyraznej pupen na klobouku neomylne ukazuje na bohemiku.
    ze si to mykolog urci molekularne a mjkroskopicky neni duvod k panice
    BUCI
    BUCI --- ---
    jižní čechy začínají růst..
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    JAYBEE: kolem jihlavy bylo hrozne sucho
    YAVO
    YAVO --- ---
    BROZKEFF:
    Arcany maj tušim jinak přisedlý lupeny ke třeni a třeň je nahoře tlustší než dole oproti Bohemicám?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BROZKEFF: tajemná má typicky plochej klobouk, máš nahovno fotky? :)
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    PALEONTOLOG: chces rict ze ty fotky co tu sdilim jsou bohemicy? kdyz mi to i honza borovicka potvrdil jako arcany?
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    SDN33: jo spousty, nahraju odkaz na fotoalbum az budu mit chvili casu. tohle jsem nahraval jen zmenseninu primo na nyx kde nemam storage
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    Hojte, co Jihlavsko a krajina mezi taborem jIhlavou, jede?

Kdyz koukam na predpoved, teploty kolem 18 stupnu a dest skoro zadny, tak jsem krapet rozpolcen, jestli investovat do cesty z Prahy, kdyz nemam moznost prubezne kontroly mist...jasne vylet tak nebo tak, ale jsou to precijen stovky korun za cestu, tak bych si rad neco odvezl vic nez projemny pocit z vyletu ve vonave podzimni krajine.

Planuju pristi vikend a pak nasledujici 2-vikendy po sobe.

Dikec!
    SDN33
    SDN33 --- ---
    BROZKEFF: Nemáš vic detajl fotku ?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BROZKEFF: pěkný, ale arcana ma plochej klobouk, i když těmhle k typickejm bohemikám taky trošku chybí. bohemiky maj rezervoár ze šprcky a moraviky mají zvlněný okraje. doporučuju určovat na zralejch až přezrálejch plodnicích :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam