• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    SDN33
    SDN33 --- ---
    ZERO: nicméně ty prstence nejsou z fotky vidět, až na ten kus v pravo dole, takže by to stálo za to víc prozkoumat, fotka naprd
    SDN33
    SDN33 --- ---
    ZERO: no tak ještě, že jsem to tam nechal. bomba, nikdy dřív jsem ji asi to živý růst asi neviděl
    ZERO
    ZERO --- ---
    SDN33: to je cepicatka.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Nemohl by někdo pls identifikovat přesně ty oranžovo hnědé kousky? Trochu to vypadá jak ona obávaná cepicatka, ale ta nemá chlupatou nohu, ne. Tohle jsem moc nikdy nevidal. Děkuji.

SDN33
    SDN33 --- ---
    Tak jsem si dnes trochu zpravil náladu na Okruhu. Nekonečné lány. Ale některé místní ID by to stopro zvládli pokosit celý. Já si vzal tak akorát :D
    GHOSTDOGG
    GHOSTDOGG --- ---
    ONDYXINNYX:
    DIAGONAL: Dík, byl jsem o víkendu, je to tam na kosu.
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    GHOSTDOGG: funkční
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LETTADLO: dik more mě to už asi najelo
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Tady byly zatim "sirky", ale dostal jsem rychly zaskoleni, kam zajit k tem Podkomorskym lesum
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    KAREN: No kdyz to ctu, tak premyslim, ze tam jeste v tydnu zajedu bo uz 2 roky nemame nic! ;-)
    KAREN
    KAREN --- ---
    HONZAL: S Brozkeffem jsi nenašel?? Zrovna jsem si včera odběhla v podstatě jen na harvest, na jím doporučený místo, a sušičku mám plnou.
    HONZAL: Aha, na ty je asi celkem brzo - škoda žes nešel do Bystrce, tos vlastně mohl potkat mě .)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    HONZAL: Tohle bylo nedaleko Soběšic
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Tak včerejší výlet k Brnu sice nedopadl úplně podle představ - neodnesl jsem si nic, ale alepoň došlo k náhodném, u potkání na spotu s id Brozkeff + nějaký 2 kluci od Plzně, z nichž jeden taky zjevně za život už hodně nasbíral. Tak už aspoň poznam, jak vypadaj malý lysohlávky v začátcích a jsem chytřejší kde a jak hledat, což mě jako nezkušenému sběrači docela pomohlo. :-) Příště už věřim, že to dám, chtělo by to ale víc deště, les mi zatím nepřišel příliš vlhký
    KAREN
    KAREN --- ---
    NYXYN: Bystrc žně - zalilo se to celkem dost v předchozích týdneczh, a aspoň to teď není na sběr promáčený... Ještě později budou v Soběšicích/Útěchově a určitě pár vln ještě proběhne.
    MATT
    MATT --- ---
    kolem seče

NYXYN
    NYXYN --- ---
    KAREN: To mě taky zaujalo. Byl jsem nahodou v Brně, tak jsem se šel projít na známé lokality, a na to, že to tam neznám, tak docela fajn. Ještě mi přišlo zajímavé, že vždy, když jsem našel Rulík, tak blízko vždy byly. Některý lokality byly fakt pestrý, a věřim, že tam musej být žně, ale teď o víkendu mi přišlo, že je zatím dost sucho a hlavní sezona tam teprve přijde. Škoda, že to mám 250km+, máte to tam pěkný :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LETTADLO: OLOL
    KARAMARA
    KARAMARA --- ---
    Sever, ale necháváme taky něco přírodě :)

SDN33
    SDN33 --- ---
    LETTADLO: však na tebe taky dojde :D
    KAREN
    KAREN --- ---
    Umné maskování (aka Směs na guláš) / Brno

HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    Jelikož jsem linej a bydlím kousek od Prahy 250m.n.n, tak jsem si minulý rok udělal místečko. Moc jsem od toho nečekal, byl to jen pokus. Dnes jsem byl ale mile překvapen Jsem zvědav, jestli podhoubí vydrží do dalšího roku.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam