• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    jj uplnek to jisti, clovek by rekl, ze ta houba potrebuje nizky teploty, ktery nepozorujem, ale ono jde vlastne o uplnek
    QIPIX
    QIPIX --- ---
    Na šumavě s bídou přes deset kloboučků, jestli je neprobudí dnešní úplněk, tak až ten příští. A nebo prostě jen pořádně zaprší.
    SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    Vzhledem k počasí asi nikoho nepřekvapí, že sv. Václav letos přijel bez klobouku..
    Na Březině zatim ani špendlíková hlavička.
    CRYYSTAL
    CRYYSTAL --- ---
    Je nějaká technologická úprava která by kouzelným houbám uškodila? Tepelné zpracování ? Syřidlo? Mléko? Mám v úmyslu vyrobit sýr s houbami . Díky za echo
    KUNDRASA
    KUNDRASA --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: Samy houby jsou nejlepším sitterem. Když k nim budeme přistupovat s tím, že se od nich chceme něco naučit a přijmout jejich moudrost, umožní nám to. Asistence nikoho dalšího není zapotřebí.
    NYXYN
    NYXYN --- ---
    GARGAS: u kamarada na IG jsem viděl ze klasicka lokalita za Libercem uz první kloboučky přinesla
    BUCI
    BUCI --- ---
    CASTRO: českobudějovicko,proč se ptáš.
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    ENGUMAZ: byl jsem na Moldavě ale našel jsem jen pár uschlejch hořčáků ale výlet super....
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    GARGAS: Na fb jsem videl fotky z krusnych hor
    GARGAS
    GARGAS --- ---
    Byl už letos někdo na kopinatky? Pokud ano, nějaký úspěch? Děkuji.
    GIGIMON
    GIGIMON --- ---
    Sama pro sebe :D pro zábavu a zabavení psa
    1023
    1023 --- ---
    GIGIMON: Pro koho trénujete? PČR?
    QIPIX
    QIPIX --- ---
    CASTRO: Ahoj, pošumaví :)
    CASTRO
    CASTRO --- ---
    Ahoj je tady nekdo z jihu cech? Diky za odpoved
    ALWA
    ALWA --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: Další a poměrně dost bezpečná alternativa jsou Magic Truffles.
    ALWA
    ALWA --- ---
    LOVE_DALI: Nebo jak z Last Of Us.
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    YOT: (Metasequioa glyptostrobiodes) je další velice zajímavá živá zkamenělina. Paleontologové ji popsali z druhohorních zkamenělin oživili a odhadli, že vyhynula před cca 70 miliony let
    NAILER
    NAILER --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: Na microdosing (nebo o fous víc) možná sittera nepotřebuješ a může to taky pomoct, teda pokud nehledáš vyloženě silnej stav.
    YOT
    YOT --- ---
    R_U_SIRIOUS: Já zkoušel vypěstovat kámen mudrců, ale vyšly mi z toho kouzelny fazole a ty mi řekly, že jsem pako když chci pečeného holuba v hrsti aniž bych si ho zasloužil.
    #blbykecy
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    R_U_SIRIOUS: Dobrej point. Nad tímhle dilema “sám či ne sám” jsem dlouho přemýšlel. Zkusil jsem řadu cest, jak se k tomu potenciálně život měnícímu zážitku dostat pod vedením někoho zkušeného, ale všechny pokusy zatím selhaly.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam