• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    MR_KEV: njn tak počkej rok dva a uvidíš že to znova pojede jestli tam neni betonový parkoviště místo toho...

spoustu z vás jsem vzal na flek kde kdysi bejval les, jenže kvůli kůrovci šel celej les dolu... 5 let nic a za 5 let takovej masakr že bys tam teď mohl ležet od prvního mrazíku do prvního sněhu nonstop....
    PMA
    PMA --- ---
    MR_KEV: To nevím, ale taky jsem čuměl, jak to vysekaly, houby tam rostly, ale byly hodně vysušený, jak to ten plevel nekryl. Bylo to minulý týden, takže teď to bude ještě horší. Ješte před tím jsem byl u Rosic a tam toho byly hromady....tak snad nedeštivé počasí to nevysušilo i tam.
    MR_KEV
    MR_KEV --- ---
    Ahoj, netusite někdo proč někdo vysekal všechen porost v lese Brno-Žebětín kde prosperovaly kouzelný houby? Veškerá tráva, kopřivy, ostružiní na místech co jsem jezdil totálně zničený😔
    AVINA
    AVINA --- ---
    Ahooj, nedokážu posoudit nevhodnost dotazu, tak mě případně nekamenujte pls ))
    Jedeme z Rakouska a rádi bychom cestou zpět zastavili na sběr / mám své místečko u Jihlavy, ale je to strašná zajížďka.
    Byl by někdo ochotný posdílet do zprávy oblast/konkrétní místo nežádám/ kam bychom se mohli vydat kolem Českých Budějovic?
    Díky 🙂
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    jsou to kopinatky?

UNIONJAM
    UNIONJAM --- ---
    Posázaví jede jak jsem to asi nezažil… je toho tu tolik ze nemam uz silu se vohejbat… jedu dom :D
    THONDAS
    THONDAS --- ---
    YAVO: Ahoj pekne universalky..To prvni oranzovy je nejaky gimnophilus?Nebo jen tak proste houba?
    YAVO
    YAVO --- ---
    Miss Universe 2024 ... oblíbené místo bylo v pátek už docela vysbírané, ale přesto se jich ještě pár našlo

MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    HONZAK89: dobrý obludy :))
    Vloni jsem taky pár takových našel, jednou večer jsem posvačil čtyři a makaly jako deset normálních
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    Kolem Seče, v každé druhé škarpě. Ale tohle jsem našem po cestě na vlak u Chotěboře. Už to nemám kam dávat, ale tyhle zrůd ješte beru.

GARGAS
    GARGAS --- ---
    Včerejší macek.

XARGH
    XARGH --- ---
    Ve Střední Americe používali lidé lysohlávky k léčbě nemocí, objasňuje Jan Borovička - Science Café
    https://www.sciencecafe.cz/rozhovor/ve-stredni-americe-pouzivali-lide-lysohlavky-k-lecbe-nemoci-objasnuje-jan-borovicka/?
    ISHY
    ISHY --- ---
    GARGAS: Nechápu. Podle mě nesmysl. Minimálně 4roky hrubého zácházení a skoro žádná změna...
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    tyjo... zespoda mi prijdou divny ale noha gumova...

KURTA1111
    KURTA1111 --- ---
    Zdravim, zitra bychom si chteli s kamarady udelat vylet nekam do hor na kopinate. Moje otazka je jestli by nekdo nebyl ochotny s nami sdilet nejaky spot. Idealne Krkonose/Krusne hory ci Jizerky. Muzu vymenou poskytnout misto na Brdech, diky!
    NYXYN
    NYXYN --- ---
    THONDAS: bohužel, ale budu vděčnej za report. Za mě tedy dost sucho a chce to ještě vydržet, ale pokud víš kam, tak určitě na čaj najdeš. Good luck
    ACCROCHE
    ACCROCHE --- ---
    Usual místo Pelhřimov-Tábor.
    Usual očekávání.
    Unusual sucho.
    Neskrejvám zklamání.

Směřujeme ještě k Rožmitálu na Brdy. Kdyby se někdo toulal kolem a chtěl se připojit k hledání na blind, tak uvítám rady :)

THONDAS
    THONDAS --- ---
    Nešel by někdo na společný výlet do Jizerek nebo okolí?Kdyžtak zprávu děkuju
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    Noční samosběr, Železné hory

KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    co se týče skladování tak jsem to včera zkontroloval a půlku loňské ourody mi sežali miniaturní broučci - měl jsem to zavřené v plastové lahvičce od vitamínů ;o[
    druhá půlka je nahoře na skříni v neizolované papírové krabičce a ta je ok úplně suchá
    QIPIX
    QIPIX --- ---
    Kopinatky na Šumavě žádná sláva, nebo má někdo lepší zkušenost ?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam