GHOSTDOGG: Jezdím na jedno místo kde to nějak vypadá asi to znáte vlastně není ani nikterak krásné jak by si člověk představoval klasika je kolem potok tedy velká vlhkost... hodně kopřiv a jen listnaté stromy... převažují olše, duby, javory, vrby, bezinky,,, hodně moc kopřiv a hodně napadaného listí hromady tlejícího dřeva... mech...
...
a tak jsem začal vozit klacky jako jsou tady na fotkách na kterých je jak mycelium tak piny, tak třeba vzrostlé plodnice
...
podle místa jsem si tady u sebe našel obdobné místo kolem potoků a luk, kde je stejné složení stromů a hlavně ty kopřivy...
...
klacky jsem hned po převozu uložil, na některé místa jsem dal i štěpku z pámelníku.. někde i bez něj... a pak jsem je obložil dřevem listím atp... většina ještě ten rok dala druhou várku plodnic...
...
no a letos jsou některá co jsem psal velmi obsypaná tak se snad chytlo uvidíme dál... některá jsem ani nenašel nebo se možná nechytli... letost opět pokračuji... a tak budu pokračovat každý rok... mám v plánu to rozjet na jednom místě aby těch hnízd bylo hned několik v dané lokalitě