• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    vypadá to, že v bystrci by zas mohlo jít něco najít, teď se mi tu potmě lesem potáceli dva, co prý našli
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    Slapy

PULNOC
    PULNOC --- ---
    PICAZSOO: tohle je tak nadherne OCD 👏
    SHM8
    SHM8 --- ---
    KUBAJZZ: Nepopiram ucinky, jen sila mysli, duse, je v podstate nekonecna, kdyz s ni umime pracovat. Proto se chodi meditovat, delaji se ruzne ceremonie i bez medicin, seberozvoj.
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    A jaká je teda pravda o tom že v jednom houfu může jedna houbička mít sílu třeba 10x větší než jina ???

Zkoušel jsem ten microdose že si udělám doma pohodičku dal jsem dvě malinký houbičky a gauč mě vcucl úplně :) pak jiný večer jsme chtěli trochu úlet a dal jsem třeba 15 a nic moc ....

Podle mě to spíš bylo tím že ty dvě jsem dal na lačno ke snídani a bylo to v podstatě první co jsem ten den snědl a byl jsem čerstvej nezatíženej starostma a povinnostma ....
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    SHM8: hmm, zajímavé. :) Já si dával v těch dobách denně 0.5g, i když jsem šel třeba do práce. Vždy jsem měl lepší den a náladu. Takže to placebo u mě nebylo. Nevím, já si asi neumím přivodit takový stav, že by mi to makalo ještě před požitím. Kdybych to uměl, tak by svět byl možná pro mě veselejším místem. :))
    SHM8
    SHM8 --- ---
    Mne uz to zacina kolikrat pri dobre vyladenym settingu makat i par hodin pred pozitim, a to uzivam spis mnozstvi psycholiticke ,)).

Btw. byl jsem kdysi na zajimavy prezentaci jedny nizozemsky doktorandky o jejim vyzkumu o yage a ceremoniich. Zminovala, ze zkouseli pulce skupiny davat placebo aniz by to vedeli, ti meli prubeh kolikrat dramatictejsi nez ti s medicinou.
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    Já bych řekl, že na 2.5g se to začíná lámat. S kámoškou jsme dávali celkem pravidelně kolem 30g sušenejch kubánek, ona cca 120kg, já o 40kg míň a myslím, že jsme na tom byli oba dost podobně. Ex si s námi vždy dala tak max. 5g a šla raději za chvíli spát. :)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    SHM8: pro me je uzitecna informace, ze v nejakem tom prumeru postaci tech ~5g na psychedelickou zkusenost...proste orientacne. Ale jasne, ze to neni vsechno :)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Mno nevim, Grof hmotnost ani pohlavi opravdu neresil narozdil od setu a settingu, osobnosti konzumujiciho a schopnost se zazitku odevzdat (problematicke prave pro lidi s velkou mirou sebekontroly, pro neurotiky...)

LSD psychoterapie Znovuzrození psychedelického léčení - Nakladatelství Práh
    https://www.prah.cz/zdravi/lsd-psychoterapie/?srsltid=AfmBOooNFSf4sgRJoSUKCJCwqU_NvR2EO8GmAGpKJwwQlSVfqqgNDrd3

mel za sebou tisice sezeni.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    VERSONNENHEIT: jasně a navíc osobní rozdíly plus obecně ženy mají stejný efekt u nižší dávky..
    SHM8
    SHM8 --- ---
    K tomu bych doporucil tuto knihu, kterou ted zacinam cist. I jen predmluva stoji za to ,)

Všímavost a Já - Jan Benda | Databáze knih
    https://www.databazeknih.cz/knihy/vsimavost-a-ja-531265
    SHM8
    SHM8 --- ---
    HONZAL: Pise o lidech, ktery jsou hodne v mozku, intelektu, ze pridavat nad 500 uz zadnou vyznamnejsi zmenu neudela, obrany neprolomi a je treba pravovat o to vic terapeuticky. Druhej extrem jsou jogini, lidi v trvaly meditaci. Ty jsou ve zmenem stavu dlouhodobe a tam mnozstvi mediciny rovnez nehraje roli.
    Dovolim si jednu vecnou, davkovani a vyber mediciny je pouze jedna promenna settingu, nikoliv nevyznamna, ale prijde mi symptomaticky, ze se v nasich kruzich resi predevsim to a dalsi promenne se diky tomu opomiji, zanedbavaji, a podle toho to pak dopada.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    Nejlepsi trip jsem mela na 1.5, byla jsem v lese, v lete a bylo to dokonaly. Afterglow jsem mela hodne intenzivni jeste tri dny potom, takova strasne prijemna mlha na mozku.

Za me hodne zalezi i na kvalite materialu a u me teda intezitu tripu necekane ovlivnuje i setting.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Grof v psychedelickem leceni uvadi, ze "jedina zaplavujici davka" tusim 500 mg fungovala spolehlive a vyjimku tvorili lidi, kterym zazitek blokoval spise mozek - nastaveni. Typicky neurotici, obsedantne kompulzivni jedinci s velkou mirou sebekontroly a o fyzickych parametrech nepsal nic. Na ty LSD temer nepusobilo a nepomohlo ani navyseni davky a to v nasobcich teto uz pomerne extremni davky z dnesniho pohledu rekreacniho uzivani. Nemyslim, ze psilocybin bude fungovat vyzname jinak, ikdyz preci jen jsou to houby, takze se asi ruzne ztrati v prubehu traveni, co v podobe tablety mene. ~ 5g susenych (u ceskych snad i o neco mene, protoze jsou silne) by melo obsahovat dostatecne mnozstvi psilocybinu a v prumeru uz asi nema moc vyznam pridavat.

ja sam mam 186/105 kg a houby na me pusobi i v malych davkach, ktery jiny lidi ani nezaznamenaj.
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    GIANTHACA: dynamicky a ruzny
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    VERSONNENHEIT: Samozrejme, stejne jako krevni tlak a tepova frekvence.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    DIAGONAL: hraje u dávkování roli hmotnost uživatele? Obecně mám zkušenost, že "mi stačí" mnohem míň než někomu, kdo váží o 30 kg víc než já.
    Tudíž doporučovat 20 ks jako psychedelickou dávku je univerzál bez ohledu na to, zda dotyčný váží 55 kg nebo 90?
    GIANTHACA
    GIANTHACA --- ---
    DIAGONAL: Díky mno jsem trochu posera, jaký je průběh u takové dá dávky? Díky
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    GIANTHACA:
    20+ks u bohemik už se dá mluvit o tripu. To můžou bejt dva gramy.
    Nad 50ks /~5g plnotučnej zážitek.
    Dá se i 10g, když tomu věříš...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam