• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    někde na novinkách, nebo kde to bylo psali, že chytli se psem ve vlaku mladýho slováka, co si vezl asi 300 klobouků do brna. Takže mu hrozí flastr, jak za teroristickej útok.. :(
    SILENTCUT
    SILENTCUT --- ---
    Ahoj, chtěl bych si objednat nějaký sady na microdosing a truffles, ideálně z Holandska, ale všechny ty eshopy působí trochu shady... Buď jim nefunguje registrace, nebo mají IP adresu v Litvě. Na darkweb se mi nechce... Máte někdo zkušenost s nějakým shopem? Sorry za offtopic a děkuju
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    vypadá to, že v bystrci by zas mohlo jít něco najít, teď se mi tu potmě lesem potáceli dva, co prý našli
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    Slapy

PULNOC
    PULNOC --- ---
    PICAZSOO: tohle je tak nadherne OCD 👏
    SHM8
    SHM8 --- ---
    KUBAJZZ: Nepopiram ucinky, jen sila mysli, duse, je v podstate nekonecna, kdyz s ni umime pracovat. Proto se chodi meditovat, delaji se ruzne ceremonie i bez medicin, seberozvoj.
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    A jaká je teda pravda o tom že v jednom houfu může jedna houbička mít sílu třeba 10x větší než jina ???

Zkoušel jsem ten microdose že si udělám doma pohodičku dal jsem dvě malinký houbičky a gauč mě vcucl úplně :) pak jiný večer jsme chtěli trochu úlet a dal jsem třeba 15 a nic moc ....

Podle mě to spíš bylo tím že ty dvě jsem dal na lačno ke snídani a bylo to v podstatě první co jsem ten den snědl a byl jsem čerstvej nezatíženej starostma a povinnostma ....
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    SHM8: hmm, zajímavé. :) Já si dával v těch dobách denně 0.5g, i když jsem šel třeba do práce. Vždy jsem měl lepší den a náladu. Takže to placebo u mě nebylo. Nevím, já si asi neumím přivodit takový stav, že by mi to makalo ještě před požitím. Kdybych to uměl, tak by svět byl možná pro mě veselejším místem. :))
    SHM8
    SHM8 --- ---
    Mne uz to zacina kolikrat pri dobre vyladenym settingu makat i par hodin pred pozitim, a to uzivam spis mnozstvi psycholiticke ,)).

Btw. byl jsem kdysi na zajimavy prezentaci jedny nizozemsky doktorandky o jejim vyzkumu o yage a ceremoniich. Zminovala, ze zkouseli pulce skupiny davat placebo aniz by to vedeli, ti meli prubeh kolikrat dramatictejsi nez ti s medicinou.
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    Já bych řekl, že na 2.5g se to začíná lámat. S kámoškou jsme dávali celkem pravidelně kolem 30g sušenejch kubánek, ona cca 120kg, já o 40kg míň a myslím, že jsme na tom byli oba dost podobně. Ex si s námi vždy dala tak max. 5g a šla raději za chvíli spát. :)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    SHM8: pro me je uzitecna informace, ze v nejakem tom prumeru postaci tech ~5g na psychedelickou zkusenost...proste orientacne. Ale jasne, ze to neni vsechno :)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Mno nevim, Grof hmotnost ani pohlavi opravdu neresil narozdil od setu a settingu, osobnosti konzumujiciho a schopnost se zazitku odevzdat (problematicke prave pro lidi s velkou mirou sebekontroly, pro neurotiky...)

LSD psychoterapie Znovuzrození psychedelického léčení - Nakladatelství Práh
    https://www.prah.cz/zdravi/lsd-psychoterapie/?srsltid=AfmBOooNFSf4sgRJoSUKCJCwqU_NvR2EO8GmAGpKJwwQlSVfqqgNDrd3

mel za sebou tisice sezeni.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    VERSONNENHEIT: jasně a navíc osobní rozdíly plus obecně ženy mají stejný efekt u nižší dávky..
    SHM8
    SHM8 --- ---
    K tomu bych doporucil tuto knihu, kterou ted zacinam cist. I jen predmluva stoji za to ,)

Všímavost a Já - Jan Benda | Databáze knih
    https://www.databazeknih.cz/knihy/vsimavost-a-ja-531265
    SHM8
    SHM8 --- ---
    HONZAL: Pise o lidech, ktery jsou hodne v mozku, intelektu, ze pridavat nad 500 uz zadnou vyznamnejsi zmenu neudela, obrany neprolomi a je treba pravovat o to vic terapeuticky. Druhej extrem jsou jogini, lidi v trvaly meditaci. Ty jsou ve zmenem stavu dlouhodobe a tam mnozstvi mediciny rovnez nehraje roli.
    Dovolim si jednu vecnou, davkovani a vyber mediciny je pouze jedna promenna settingu, nikoliv nevyznamna, ale prijde mi symptomaticky, ze se v nasich kruzich resi predevsim to a dalsi promenne se diky tomu opomiji, zanedbavaji, a podle toho to pak dopada.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    Nejlepsi trip jsem mela na 1.5, byla jsem v lese, v lete a bylo to dokonaly. Afterglow jsem mela hodne intenzivni jeste tri dny potom, takova strasne prijemna mlha na mozku.

Za me hodne zalezi i na kvalite materialu a u me teda intezitu tripu necekane ovlivnuje i setting.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Grof v psychedelickem leceni uvadi, ze "jedina zaplavujici davka" tusim 500 mg fungovala spolehlive a vyjimku tvorili lidi, kterym zazitek blokoval spise mozek - nastaveni. Typicky neurotici, obsedantne kompulzivni jedinci s velkou mirou sebekontroly a o fyzickych parametrech nepsal nic. Na ty LSD temer nepusobilo a nepomohlo ani navyseni davky a to v nasobcich teto uz pomerne extremni davky z dnesniho pohledu rekreacniho uzivani. Nemyslim, ze psilocybin bude fungovat vyzname jinak, ikdyz preci jen jsou to houby, takze se asi ruzne ztrati v prubehu traveni, co v podobe tablety mene. ~ 5g susenych (u ceskych snad i o neco mene, protoze jsou silne) by melo obsahovat dostatecne mnozstvi psilocybinu a v prumeru uz asi nema moc vyznam pridavat.

ja sam mam 186/105 kg a houby na me pusobi i v malych davkach, ktery jiny lidi ani nezaznamenaj.
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    GIANTHACA: dynamicky a ruzny
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    VERSONNENHEIT: Samozrejme, stejne jako krevni tlak a tepova frekvence.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    DIAGONAL: hraje u dávkování roli hmotnost uživatele? Obecně mám zkušenost, že "mi stačí" mnohem míň než někomu, kdo váží o 30 kg víc než já.
    Tudíž doporučovat 20 ks jako psychedelickou dávku je univerzál bez ohledu na to, zda dotyčný váží 55 kg nebo 90?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam