• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    XARGH: tvl prvni odkaz na MAPS, google plus tri vteriny.
    Btw hlavni rozpor mezi nim a Hofmannem nebo Osmondem (to vis kdo je?) byl ten, ze zatimco Leary chtel dat LSD co nejvetsimu poctu lidi s tim, ze kulturni revoluce prijde zdola, Hofmann a Osmond je chteli dat intelektualnim elitam s tim, ze pak se paradigma zmeni efektivneji.
    The Plot to Turn On the World: The Leary/Ginsberg Acid Conspiracy – Multidisciplinary Association for Psychedelic Studies – MAPS
    https://maps.org/news/media/the-plot-to-turn-on-the-world-the-leary-ginsberg-acid-conspiracy/
    proboha, je to snad v kazdym dokumentu nebo knizce.
    XARGH
    XARGH --- ---
    SA_KRA_: "jasne" není argument, který by mě dokazal přesvědčit 🙂
    Try harder...
    XARGH
    XARGH --- ---
    SA_KRA_: podpor to nějakou citací...
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    XARGH: ale jasne ze tvrdil
    XARGH
    XARGH --- ---
    SA_KRA_: musím se Tima zastat, nikdy nic takového netvrdil 🙂
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    KUATO: ChatGPT je novodobej Timothy Leary koukam .)) proste prepneme vsechny a cus. Tak hlavne ze to nezanechalo zadny nasledky .)
    KUATO
    KUATO --- ---
    SA_KRA_: to mi připomíná syna, nedávno chtěl vyzkoušet houby, a protože není zatím žádný zkušený psychonaut, řekl si, že se zeptá ChatGPT kolik je mikrodávka.. odpověď 2gr.. tak je spapal, já za hodinu dojel domů a on neschopen se zvednout z postele jen zahlásil "ChatGPT mi lhal! tohle přece není mikrodávka!".. asi zapoměl zmínit, že to je čerstvá sklizeň vod Brna a přepočítat to příslušným koeficientem :o))
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    nikdy nevim kolik gramů je kolik hub. houby počítám počtem hub
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    ESTEN: gramy
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    SA_KRA_: trojka jakoze tri plodnice?
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    bylo to uplne prazdny, trojka a nic, sla jsem si cist .))) spatnej batch
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    SA_KRA_: je to znacne subjektivni, ale ma to pak proste takovej medovej nastup, vyzkousej uvidis sama
    AGRICULTEUR
    AGRICULTEUR --- ---
    Když se to tady rozebírá tedko.. mám cca 15g cca 4 roky starý.. mletý.. skladovány ve skle nicméně změny teploty rozhodně proběhly.. ale víceméně ne na světle.. myslíte že potence cca jako dva gramy?? Všechen psylocibin už prelamanej na psylocin? (Nebo je to naopak?)
    Anebo si jen zbytečně zatizim játra a ledviny??
    P.S. zkusím to nejspíš tak či tak.. a plánují I podat reportáž po delší době.. ale zajímají mě odhady a predikce.. může to být malá "soutěž" kdo trefí blíž..
    Dám odvar .. a nejspíš i pozru kašičku..
    Vždycky jsem měl spíše "ezopristup" ve smyslu že houby jsou inteligentní bytost...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KUBAJZZ: tak je to asi zbytecny resit a zalezi na osobmi preferenci. imho to ta houbova hmota chrani vic nez dobre sama
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    PALEONTOLOG: to sice dává smysl, ale taky jsem nepozoroval snížený účinek u namletých hub... :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    *vznikaj tam teploty
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SA_KRA_: hm tak starsi houby jsem mel a nejakej snizenej ucinek nad ramec bezny oscilace ruznejch sberu jsem nepozoroval. asi z tohi jde udelat veda o poklesu potence, ale faktem je, ze houby z medu uz nevyndas.

uprimne si myslim, ze nejvic oxidace uskodi pri mleti. vnikaj tamctelloty a znasobi se reakcni povrch...
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    PALEONTOLOG: tyjo by jeden uplne zapomnel proc te mel 4 roky v double ignore.
    KUBAJZZ: diky! .)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KUBAJZZ: ja bych dodal, ze uplne stejne zabrani pxidaci extrakce treba do alkoholu
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    PALEONTOLOG: :))))
    SA_KRA_: Slouží to hlavně jako ochrana před oxidací, protože psilocybin se může rozkládat při kontaktu se vzduchem a vlhkostí, a zároveň jako konzervant s antibakteriálními vlastnostmi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam