• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    rychle to zdílejte než to zmažou!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KLATIC: Microdosing uz neni cool, longevity ted prodava… hm…
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    BUCI
    BUCI --- ---
    THOMASVONPRAG
    THOMASVONPRAG --- ---
    KRYSTOFF: to už funguje spolehlivě v Německu taky, jen si online naklikas co a jak, žadný online spojeni s doktorem nepotrebujes, jen recept za 15e a pak uz si vybiras modely ktery chces (g za 6-12e)
    Třeba tady: https://shop.dransay.com/
    ALWA
    ALWA --- ---
    ALWA: Ketamin ale umí bezkonkurenčně rychle a spolehlivě ulevit. A učit důležitosti pozitivního vnitřního nastaveni umí určitěite taky. Miluju tu úlevu když je potřeba. Hodiny vědomýho soánku, když se zadaří, jen dýchání a vědomí malichernosti toho, co bylo jeste pred chvili fatální a nezvladatelný.
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    SA_KRA_: ja ti nevim, mne ten film dost zklamal - tema zajimavy, zpracovani prilis televizni :( fňuk
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    slysel jsem ze v Polsku funguji i recepty na lekarske konopi ktere se daji dost jednoduse ziskat i pres teledoktora. zda se ze v nasem ultraliberalnim Hobitine nam zase ujizdi vlaky
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    jak to budou dělat když máš depku z toho, že nemůžeš na potrat nebo nechceš sloužit katolickému klerofašismu to úplně nevím
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    HUZWA: Tomáš toho nakecá .)) Ale ten jeho novej film je zajímavej. Nicméně kolem užití je asi milion podcastů a informací, vysvětlují to snad v každým rozhovoru ...

Mě teď překvapili Poláci, posílají do finálního schválení klinickou studii s psilocybinem s pacienty s rezistentní depresí:
    Będzie pierwsze w Polsce badanie psylocybiny w leczeniu depresji. Psychiatrzy czekają na 16 mln zł, potem ruszy rekrutacja
    https://www-rynekzdrowia-pl.translate.goog/Psychiatria/Bedzie-pierwsze-w-Polsce-badanie-psylocybiny-w-leczeniu-depresji-Psychiatrzy-czekaja-na-16-mln-zl-potem-ruszy-rekrutacja,265327,16.html?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp
    HUZWA
    HUZWA --- ---
    ketamin je prostě a jednoduše desítky let zapsán v lékopisu, a proto ho je snadné, byť tzv. off label, použít

AAHHWISEGUY: ano, je to tak, když jsem o tom mluvil s Páleníčkem (NÚDZ, Psyon), tak mi popisoval neuvěřitelný administrativní martýrium (přes všemožná ministerstva,PČR atp.) s psilocybinem jen kvůli klinické studii a výrobu jim odmítli všechny laby v EU, až nakonec ukecal jednu laboratoř v Německu..
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    Hlavne je u nej mnohem snazsi spocitat ucinnou latku a predikovat vysledek.
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    ALWA: psylocibin se porad zkouma. oser je (pokud vim spravne) s vyrobou, dopravou, testovanim, protoze na vsechno potrebujes kilometry povoleni, kdyz je to zakazana latka. ketamin se uz predtim standardne pouzival v lekarstvi, takze ta cesta k vyzkumu na jiny vyuziti byla o poznani kratsi...
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    ALWA: Ketaminu museli dát přednost, protože je to jediné "legální" psychadelikum v lékařství.
    ALWA
    ALWA --- ---
    PALEONTOLOG: No jasně, to je jinej případ. Řešil jsem duchovní úsilí, ne léčbu. Jasně, že jsem si Tylša tběžně pročetl. Trochu se divím, že nakonec dali přednost ketaminu v asistovaných sezení v psyonu. O velkým potenciálu Psilocybin v léčbě neurodegenerativních a psychiatrických poruch nepochybuju.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ALWA: tak ze na AV experimentujou s terapeutickym ucinkem psychedelik neni nahoda, stejne jako existence zarizeni, kde te asistovane sjedou. jinak jako proti gustu..
    ALWA
    ALWA --- ---
    PALEONTOLOG: Tak skutecni mystici jako treba JuDr Tomas jednoznacne potvrzuji, ze jakakoli jina ceste nez prace je z duchovniho pohledu zachazkou. Myslim, ze dokonce konkretne mluvil o holotropnim dychani, drogy jsou samozrejmost. Jj, byla to Hra zivota, ta jeho fuze periodicky tabulky prvku s i-tingem, tarotem a teorie larvalniho a postlarvalniho vedomi ve 12 cyklech :))) me to cellkem bavilo ta vize mozny syntezy cehokoli s cimkoli do fylozofickych konstruktu... Hledat v psychedelicich nebo treba holotropu neco jinyho nez fun je maja. Vse imho.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    KRYSTOFF: kamarad co mi daval posledni batch (10/10, takovy vizualy jsem jeste nemela, pry z Moravskeho Krasu) dokonce tvrdi, ze kdyz to odvazi tak mu to tak nemaka :D
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    SA_KRA_: no právě, kdybych chtěl polštáře tak je taky budu měřit na kusy a ne na kila ;o]]]

jasně, prostě je to podle zvyku, já teda vždycky podle kusů
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    KRYSTOFF: to je jak ptat se na kilo peri vs. kilo zeleza, jak je to teda velky? Ja to striktne odvazuju. Jednou jsou to ctyri vetsi, jednou jedenact malejch ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam