• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    USHAKK
    USHAKK --- ---
    ENGUMAZ: tak modraj, vše vypadá jak má. Je to školka kousek od Říčan, což mě zaskočilo a hlavně proč se prodírám v lese celej podrápadej od trní, když stačí zajít do mateřské školy. Jinak ať jen nekecám, vloni jsem si založil spot u baráku a rostou tam tři, tak jim přihodím piliny, a snad se to rozroste.

ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    USHAKK: Zkus do ni rejpnout nehtem. Podle me bude druhy den modra
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    A co Adrspach? Jedu za dva tydny, nejedu tam cilene na sber, ale tak na nejaky spoty se mrknout muzu
    USHAKK
    USHAKK --- ---
    USHAKK: bylo mi trapný před jinejma rodičema to tam trhat a zkoumat. Možná kropenatec?
    USHAKK
    USHAKK --- ---
    Kurva, a jo. Posílal jsem to na telefonu a nějaká haluz
    HAJCUK
    HAJCUK --- ---
    USHAKK: já je taky vidím všude protože si to poslal 3krat:)
    USHAKK
    USHAKK --- ---
    Už mi z toho hrabe a vidím je všude, nebo navezli “kontaminovanou” štěpku k nám do školky?

ROZHLAS
    ROZHLAS --- ---
    Ahoj, ví někdo, kam se dá zajít na Kolínsku pro nějaké klobouky? 🙂 Díky moc!
    ZAHRADKAR
    ZAHRADKAR --- ---
    OHONEY: nerostou z tech fosen, ale mezi temi zahonky, v cestickach, je stepka, takze predpokladam, ze rostou z ni ... kdysi jsem k lesu hodil nejake spory, pak je prikrmil pilinami a hoblinami ... no a ted uz si zijou svym zivotem:)
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    ZAHRADKAR: kdes porizoval ta prkna vyvysene zahony? ;)
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    MAUGLI7: máš pravdu do půlnoci krásně zmodraly
    včera mě teda zase pěkně povodily houby, úplnej hide-and-seek. zdá se mi že na tom samym stanovišti jsou 3 různý druhy lysohlávek, a různě se převlíkaj, schovávaj a zase vyskakujou. jsem tam strávil 3 hodiny a ani netušim čim

ZAHRADKAR
    ZAHRADKAR --- ---
    Vcera jsme sklizeli mrkev a zena si vsimla, ze nam to tu zasquatovali houbicky:) #mycotopia

ZAHRADKAR
    ZAHRADKAR --- ---
    MALINOLADA: neni, a priste prosim obrazek vloz primo
    MALINOLADA
    MALINOLADA --- ---
    Prosím pěkně o určení.

USHAKK
    USHAKK --- ---
    Kopce u Sázavy

MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    KRYSTOFF: imho normální arcany. Takový nacházím i na Vysočině. Jsou akorát nacucaný vodou. Až je budeš sušit, tak zesvětlají a i se na nich sem tam objeví modrej flíček
    ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    Trefila jsem je? Malá Úpa
    SHPAGIN
    SHPAGIN --- ---
    Sjezdovky v Harrachově i přes vydatné srážky slabota.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    KRYSTOFF: nejsem zdejsi znalec, ale za me jo. radeji si pockej na kompetentnejsi.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    KERRAY: klíčové slovo je bývalý smrkový les, dnes rozštěpkovaný a oplocený, ideální žrádlo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam