ATOMOUSEK: popravde se mi docela libi hrat ted trosku jako rez, dost se mi libilo, ze jsi se -zcela v intencich Marvina- pustil do tech poldu holejma rukama. To je fehr a v SinCity je mozne neco takoveho udelat a dokonce to i prezit.
Chtel bych si zahrat par runu, kde se i ve meste budou na ulicich objevovat prestrelky, chci kozaty buchty strilejici z jedoucich motorek ze dvou uzzi, chci nabuseny zmrdy, ktery policajtovi daj delo az se z toho posere, chci medvedi samany, kteri na ulici zmeni podobu, prorazi sklo auta a rozsapou typka, kterej sedi za volantem. Jak jsem rikal, ma to byt comixove hrani a jako takovemu tomu hodlam dat co nejvic prilezitosti.
Naproti tomu policajti budou strilet ostrejma, budou mit termo, dermo a hermo a v base se holt muci, protoze jinak by nemeli sanci.
Nechci to zas jako dotahnout do extremu, typu honicka s vrtulnikama, stihacky a odstrelovac na kazdem rohu..., ale kdyz to bude dobre zahrane, ani tomu se nebudu branit.
JVMLOK: tady je situace jasna, jak rika Crup s Vandemarem: Rikejte si co chcete, stejne vas budeme mucit.
Vzhledem k tomu, ze LoneStar v tenhle moment predpoklada jen to, ze postave nacpou "vernostni" prikazy a pustej ji do ulic jako rizenou bombu s magickejma vlastnostma, nijak se nezinyrujou. Vymaz mozku pomoci magie tomu jen prispeje. Tady se docela tesim, jak se to bude hrat, nevim este, jestli necham hrat Chorcheho, nebo si ji vezmu jako NPC, kazdopadne to bude zajimavej agent, precejenom nejake ty kontakty a sledovacka ... no uvidime.
ad ID: zadna postava neni legal, v ZADNEM pripade to NIKDY nedovolim. Veskere identity jsou ilegalni a bez HODNE dobreho kontaktu jsou vsechny pri policejnich nebo i jinych vaznejsich kontrolach relativne nachylne k prozrazeni. Jsme shadowrunneri a ne normalove a jako takovi holt legalnost neni vec, ktera by se nas tykala, asi jako typka, co ma normalne v kapse obcanku, ale taky 20g heroinu, 5g kokainu a ilegalni bouchacku. Pak je ti jedno, jestli je obcanka legal nebo ne, kdyz te chytej uz se vezes.
Na druhou stranu, pokud chces hrat neco takoveho, urcite se to da - ja jsem hral mnohokrat za takove typky - ale to musis hrat proste tak, aby jsi byl co mozna nejvic nezavisly na situaci, ve ktere se nachazis, na lidech, kteri te obklopuji a podobne. TO, ku prikladu, Marv splnoval - on nema sanci nikdy nic vyresit, protoze je blbej, jak troky, ale je strasne vyhodnej pro ty stetky, protoze kdyz ho nekam poslou, vedi, ze zabere pul dne vsem ozbrojenym jednotkam ve meste, pak dostane nakladacku, ony ho vyleci a mu to pripada ok...
PRESNE, TAKOVEHLE POSTAVY JSEM PROSTE A JEDNODUSE CHTEL, TO JE SHADOWRUNNER DO MEHO RUNU.