• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVERPG - $HADOWRUN : hello Case, this is Wintermute, its time to talk
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Cekma VYvrbi
    - co znamena specializace u vrhani lobby?
    - zadne know a pritom mas 18b active technickych skillu... pridej si tam prosim adekvatni know aspon za 18b
    - na co mas zavislosti?
    - na co mas fake licence? pokud na zbrane nebo cyberware, musi to byt vojenska nebo policejni licence, na auto, motorku na drony a podobne nemusi, pokud to nema zbrane nebo pancir
    - prosim dopln si kontakty tak abys mel zbrojire a technika, oba minimalni kontakty 3, vernost staci 1

Hugo Tozjatez
    - na co mas addikci a alergii
    - na co mas fake licence? pokud na zbrane nebo cyberware, musi to byt vojenska nebo policejni licence, na ?auto, motorku na drony a podobne nemusi, pokud to nema zbrane nebo pancir

Kuzma Tendalsi
    - na co mas fake licence? pokud na zbrane nebo cyberware, musi to byt vojenska nebo policejni licence, na ?auto, motorku na drony a podobne nemusi, pokud to nema zbrane nebo pancir
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SORBAK: vytisteno, prectu si cestou z prace v metru
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    Tak jsme se vcera sesli s HIPPO42 a ATOMOUSkem a domluvili se na tech postavach. Jsme typci z ghetta jizni mesto. Posledni dva roky pracujeme spolu jako team. Nikdo z nas nechodil na vyssi, nez stredni skolu. Nase znalosti a schopnosti nad ramec stredni skoly pochazeji od stinovych typku, pripadne z tutorsoftu. Zatim jsme delali kseftiky pro mistni organizovanej zlocin. Naposled to hodilo celkem slusny prachy, tak jsme se domluvili, ze nakoupime vybavco a nechame poladit ware, a vrhneme se na nejaky poradnejsi runy, at se z tech sracek v ghettu konecne vyhrabem. Schopnosti na to mame, jsme uz zkratka pro ghetto prilis sikovni. Kazdej z nas ma bouchacku, motorku, zakladni smlouvu s EuroWagonem (nebo jak se to tady jmenuje) a jsme pripraveni poprat se se svetem. Postavy jsme vytvorili vcera v putyce, Cekma a Hugo asi jeste doznaji nejakych drobnych zmen a doplneni, nicmene v zasade se uz menit moc nebudou. A tady je mame, krasavce:

Cekma Vyvrbi - http://sorbak.omnicorp.biz/shadowrun/postavy/cekma.htm
    Hugo Tozjatez - http://sorbak.omnicorp.biz/shadowrun/postavy/hugo.htm
    Kuzma Tendalsi - http://sorbak.omnicorp.biz/shadowrun/postavy/kuzma.htm
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    JVMLOK: neumis cesky. me podrz, znamena, ze me ma nekdo drzet, abych neupad, ne ze nekdo ma stat s nastavenym pozadim, abych si to uzil...

zbytek nekomentuju z duvodu prilis mala informaci
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    OVERDRIVE: Atom podrzi nekom jinymu :)
    Ale pri tom zpetnym razu bys asi podrzet potreboval. Jinak si rikas o velmi ftipnou scenku... Nejak si tu pusku fakt nedokazu predstavit v akci. no, ale takovej 3.5metrovej trol, to uz je jina...kdyby May psal sourcebooky pro SR, tak na mape nemame siouxy ale apace. zrovinka ted by mi to bodlo, mam s tema redskinama nejaky potize a ne a ne je premluvit, at za mnou neposilaj dalsi stopare... a to jsem ani jednoho zatim nezabil...teda osobne...:)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SORBAK: sak jo, tak to bylo, hejkala az prez dvoje dvere ;]
    ATOMOUSEK: to jako bylo vazne perkusni delo, jo? no to me podrz ;]
    ATOMOUSEK
    ATOMOUSEK --- ---
    SORBAK: Jako, ta Old Shutterhandova Medvedobijka taky nevypada, ze by ji chybela ustova energie :o) Dostrel pry 1800m (perkusni puska). Karel May (predpokladam, ze na obrazku) s ni pry nebyl schopen pozovat (presto, ze s tim Olda strilel). To musel byt teprve zpetny raz...
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    SORBAK:
    ATOMOUSEK: a kam to mohl dotahnout s dobrou municí...
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    ATOMOUSEK: hmm, husty. .50 BMG ma proti tomu asi tretinovou ustovou energii. To si ti vojaci asi uzili...
    ATOMOUSEK
    ATOMOUSEK --- ---
    Lahti L39 Norsupyssy http://www.masomlejn.com/imgtech/mastech15.jpg
    Protitanková puška, Mikka Kuivvalaiinen ji dovedl téměř k dokonalosti, bohužel při tom zemřel. Mastodontní náboj 20x138 se používal na ničení tanků T-34, v tzv. Zimní válce mezi Finskem a Sovětským svazem, dlužno říct, že ne moc efektivně… Vznikla odvozením od leteckého kanónu.
    Délka hlavně: 1393mm, Kapacita:10ks., Váha cca.50kg, Dostřel: 6,5km
    Norsupyssy znamená puška na slony…

A jeji mytologicka alternativa:
    http://igbserver.wiwi.tu-dresden.de/~thomas/wiki/images/thumb/d/d3/1896_OS_mit_Baerentoeter.jpg/180px-1896_OS_mit_Baerentoeter.jpg
    ATOMOUSEK
    ATOMOUSEK --- ---
    SORBAK: Mno jo. Pripadam si jak v Kouri - Ja nejsem sam, ja tady tak chlastam...
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    Mlluvil jsem ted s Hrochem, ma nejaky jednani a korporacni sracky, takze te jeste nevi. Da vedet kolem pate. 1815 u me v klidu. Vezmu s sebou pravidla.
    ATOMOUSEK
    ATOMOUSEK --- ---
    SORBAK: Jestli prijde i Hroch a jestli se chcete domluvit na postavach, muzem se tam potkat klidne v 18.15. Upozornuji ale, ze jsem mel puvodne jine plany, takze melo-li by to skoncit jako "jdeme na pivo", pak bych neprisel.
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    ATOMOUSEK: Tak v sedum?
    ATOMOUSEK
    ATOMOUSEK --- ---
    SORBAK: Ja delam do 18.00.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SORBAK: Trauťa... :o)
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    ATOMOUSEK: Ja delam do 1530, pak mam cas. Hospu klidne testnu. Ale pujdu klidne i jinam
    ATOMOUSEK
    ATOMOUSEK --- ---
    SORBAK: v kolik a kde?
    ja navrhuji Slovenskou hospodu na ulici mezi zastavkou tramvaje c. 11 Jiriho z Podebrad smerem do centra a zastavkou Vinohradska vodarna (10,16).
    Nekuracka, Zlaty bazant a Budvar, nejake speciality z bramboroveho testa.
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    ATOMOUSEK: tvoje vymluvy PROC jsi lama me celkem nezajimaji, notabene, kdyz nam zahejbas s nakyma fetisistama na deskovy hry. HOSPA DNESKA???
    ATOMOUSEK
    ATOMOUSEK --- ---
    SORBAK: ja jsem cely vikend paril deskove strategie a pak pomahal Kubovi se stavbou skrine. Takze jsem nemel vubec cas, cimzto padem nemam nic, ale zevloun nejsem :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam