JVMLOK: tomu se rika short attention spat [Attention Deficit Disorder ;], vole. pamatuju si, ze jako deti jsme to meli nekteri jako diagnozu, maj to hodne ciganata, ale tam je to sociologicko-psychologickej problem, ne jen vada na krase... da se to resit nasazenim nejake chemky, co si ted nemuzu vzpomenout, kterak se zove, ale vim, ze je to vlastne takovej detskej speed. v Tvem pripade bych k lecbe ale doporucoval, hmm... rekneme osobni pristup. V mem podani by to byl dokonce jednorazovy lecebny postup, velmi osobni... tedy kulku raze .44magnum a abys vedel, ze je to pristup opravdu osobni, bylo by na kulce napsano JVMlok ;]]]
no nicmene vim, ze tohle pro spolecnost neudelas, ani ja, protoze nemam na zakoupeni zakladnich lecebich prostredku, potazmo zrovna neznam zadneho vhodneho psychiatra, ktery by Ti pomohl s Tvojim trapenim, coz me sice mrzi, ale uz to holt budem muset nejak zvladnout i bez kvalitni lekarske pomoci...
takze to udelame toricku jinak... Blut Elf ma cas kdykoliv, chapu-li to dobre, hmm? Takze navrhuju rozehrani neceho v sobotu odpo, tak nejak k veceru, jen ja a on. Kdyz bude MLOK moct, prida se v nedeli kolem pate k nejakemu tomu rozesranemu srani... pardon rozehranemu hrani. Plati, Blut, Mlok?
Dneska mam zupport, takze uz nic, zjutra je noc kostelu, takze bych se chtel podivat do nejakeho svatostanku, kde jsem jeste nebyl, pocitam, ze to mi vynese odpovidajici kocovinu [ne, ze bych tak moc nesnasel kostely, ale mam dojem, ze se pak zleju mesnim vinem...], procez v sobotu, kdyz uvidim nekoho blut na skype... ale ne, nejak se mi to dneska plete, takze kdyz uvidim Blooda na Skype, tak holt mu [ji] zavolam a zacneme hrat. Nejpozdej bych to ale videl na pevne stanovenych 16:00 GMT.