• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Novinky - přidány nový žánry - Blues a nehudební nahrávky (tyto styly Spoken Word, Interview, Audiobook, Radioplay, Monolog, Dialog, Comedy, Field Recording, Special Effects, Movie Effects, Therapy, Education, Speech,Sermon, Political, Religious, Promotional, Technical, Public Service Announcement ).

Takže zvuky zvířat pražské Zoo a pohádky už můžeme submitovat :-)

Další novota je u zadávání credits v elektronickým hudbě - je to teď stejný jako u ostatních žánrů.
    Bližší info zde - http://help.discogs.com/wiki/SubmissionGuidelinesCredits

Pro Frohíka seznam nástrojů tady - http://help.discogs.com/wiki/SubmissionGuidelinesCreditList

MIHALS
    MIHALS --- ---
    ja mam furt pending, uz asi mesic:)
    NAILER
    NAILER --- ---
    co dela getdiscogs.sh?
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    z pod stinu rozkvetly sakury tudle usmevnou scenku pozoroval pan Fu. dopil kalisek sake, vyzul unaveny nozky ze sandalu a zapalil vonnou tycinku. setras' zrnko ryze z klavesnice a natukal prikaz "./getdiscogs.sh". pak se natahnul do travy, pozoroval mraky a premejslel, proc si nektery lidi myslej, ze pokud existuje jen jedno reseni, proc musi bejt nejlepsi :)
    NAILER
    NAILER --- ---
    naaajs :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    A taky pan šu vědel jak Wu zavidí a jak je nešťastný i když sám neví proč. :-)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Můj mistr vyprávěl rád tuto historku - Ke krasné zahradě přišel ctihodný pan Wu a jeho chytrý rádce Šu. Cesta ale vedla skrz nízkou branku, kde bylo třeba sklonit hlavu. Pyšný člověk Wu to neudělal. Moudrý Šu ale dobře věděl že tím, že hlavu skloní, o nic ze své důstojnosti nepřijde. Proto do zahrady vstoupil a těšil se z její krásy a nádherných plodů. Když se vrátil, pan Wu dělal že nic. Pan Šu ale vědel, že je opět o něco bohatší.

:-)
    NAILER
    NAILER --- ---
    to, ze neco delas dobrovolne a zadarmo este neznamena, ze to nemusi mit formu a nemusi to dodrzovat naky pravidla a ze nad tim nebude nikdo dohlizet :)
    NAILER
    NAILER --- ---
    vsak vono se takovejch najde ... :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    :-)))) Napiš jim to do fóra...nebudeš první ani poslední.

Někdy je to hold pakárna, ale chce to trpělivost a pevný nervy.

A tričko nemám.
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    zarucuju ti, ze z ty kytary bys tam neslysel ani hovno :) napsat kytara by byla ohromna mystifikace. kazdopadne ted si je vychutnavam... co s tim udelaj... prekerni situace hadam... mno jednou jim to muzes rict, ze prisli o cloveka, kterej jim tam moh kurva nasrat rls az by jim spadlo sql-ko - ale meli smulu, nasrali ho :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    U tebe byly dvě problematický místa -

1) Guitar noises - teďka se snažej o to, aby byli jednoznačně poznatelný nástroje - příště zkus jen guitar

2) To s tim (track 1) - já to ještě nikde takhle napsaný neviděl....

Jinak hodně pomáhá vyplňovat políčko u zpráv pro moderátory (tzn. napíšeš jim jak si to myslel, různý linky apod... - ušetří jim to hodně práce a proces schvalování se dost urychlí)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Frohikey - Já tam jen psal, že k tomu dávaj masku. :-)
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    NAILER: to mi pripomina, ze sem tu desku vcera hledal a nemoh ji najit :)

LOPIK: ten debil co to schvaloval me, by ti todle refusnul. proc tam nemas odkazy na ty lidi... Nadaud a ostatni sou normalne na discogs. ses linej? nebo mas jen tricko "i love discogs" a hodne stesti?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Dneska jsem zažil nejrychlejší schválení updatu - cca hodinu - (http://www.discogs.com/changereq?id=1318735). a pak že to nejde :-)
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    souhlas
    NAILER
    NAILER --- ---
    taky ta premium verze nestoji moc, jsem o ni celkem uvazoval, uz jenom kvuli podpore
    NAILER
    NAILER --- ---
    FROHIKEY: si to tam milerad addnu sam, az se mi ta deska dostane do pazoury :)
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    o to nejde... cenzurovat debilni prispevky beru. ale se mrkni, kolik jich je ted? ani prd... a vetsina sou jeste zarezy pred cenzurou. jde o to, ze to lidi omezuje tak na prdej. za prachy to daj bez probu - se mrkni na imdb. proste pomalu to pritvrzuje. oproti zacatkum ubylo nepresnosti a debilit. ale furt je tam toho dost. vic by se mi libila wiki cesta. se treba koukni na profil vitalica lol
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    S tim fixováním je to tam tak udělaní, že oni fixovat právě nemůžou (to můžou jen "editoři") a těch je pár.. S tim schvalováním commentů... chápu důvody proč je to tak jak je (aspoň to má nějakou hlavu a patu). Za prachy to nedaj.. (pokud si teď koupíš tu "premium" verzi tak je tam navíc minimum věcí.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam