• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Nyck - Ok přidávám tě..

Rock it mám na jedný kompilaci, a za něco bych to i možná vyměnil (co takhle Unfinished Sympathy? :-)
    Jinak máš pár celkem slušnej desek - Senser - Switch....Boombastik... to jsou pecky...
    ABU
    ABU --- ---

FROHIKEY: to uz musi bejt faq zle:o))))))
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    bohuzel chlape. uz sem jen radovej prudic bez svatozare :)

hodne lidi to resilo ze naklapali nahodny heslo.
    NYCK
    NYCK --- ---
    http://www.discogs.com/user/soren_busk jo a tady je me id pro ty kdo by nasli neco co nechteji a ja mam ve want listu
    FALL
    FALL --- ---
    dami nekdo ban na nyx? tak na tyden... frohi prosim, kdyz's byval ten slavnej admin...
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    lol - ted zjisti ze den ma 24 hodin a zhrouti se ;)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Tak Bones už má ban na chat fóru :-))
    FALL
    FALL --- ---
    hm, jen si myslim ze veci typu "on ma sto releasu tak asi v tom stoprvnim neudelal chybu..." neni to co by discogs ochranilo pred chybovejma releasama;)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    BTW... to víte, že poznámky k pending releasům může dávat kdokoliv, takže i normální useři?
    viz.
    http://www.discogs.com/forums/topic?topic_id=90098
    ABU
    ABU --- ---
    no kdyby ty rychlokvasny/kamaradsky submity mel na starost nekdo separe..a jen to..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Oni tam ty fronty maj.... jenže můžou přeskakovat (což je logický, protože jinak by se te mohlo celý seknout na nějaký třicet let starý desce co nikdo nezná....)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Co mě na tomhle systému přijde na prd, je to, že moderátoři nemůžou opravovat ty submitovaný releasy sami, takže kvůli každýmu překlepu se to musí resubmitovat....
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    mno nejjednoduseji podle submit datumu.
    v idealnejsim pripade bych udelal pro kazdou sekci specializovany moderatory (coz asi tak nejak funguje) - ktery by meli pool submitu razeny podle datumu opet. treba 100 nejstarsich... takze by museli odmazavat odzadu. klasicky LIFO. neni samo problem naprogramovat naky drobny zvyhodneni treba poctu submitu (uspesnejch) apod. ale neni mozny to co ted... kde releasy cekaj mesic dva nez ho nekdo radoby schvali. ja ted po resubmitu cekam jak dick, pricemz je jasny ze sem fixnul jen 12" na LP. mezitim nakej idiot kterej ma kamose mezi moderatorama submitne 100 veci.

proto labely co mam rad, zejou prazdnotou. protoze to neni mainstream a vsichni na to kalej. a useri pak taky, kdyz videj co se deje...

LOPIK
    LOPIK --- ---
    Jak bys to dělal ty?
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    LOPIK: vazne... fakt nevim zda ti neposilaj nakej fet postou "I LUV DISCOGS"... ale ted mi rekni vazne - myslis ze todle je spravna cesta?
    ABU
    ABU --- ---
    hmm
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    No ono jde taky trochu o to, že když tam moderátor vidí, že něco submituje někdo jako mayday, kterej tam nasubmitil už asi tisíc desek, a většinu z nich bez problémů, tak mu ten hlas dá, protože předpokládá, že už si to zkontroloval sám a nebude tam mít napsaný třeba jinak credits, než někdo kdo tam dal pět desek a nikdo ho z těch moderátorů nezná...
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    FALL: mno... razim podobnej pristup. ted mam 2 pending a jednu draft (bc of that fucking limit). ale pristup moderatoru je fakt dementni. jeden me ted dostal v tom revision at tam dam presny datum "protoze to snad bude v poradku, protoze je to datum kdy vysla CD verze" (nebudu rikat ze todle kryti je dost vyjimecny, takze at zijou zpraseny informace)

a navic schvalujou jen veci svejch znamejch... zacarovanej kruh - moderatori s friendama maj confirmation date vetsinou stejnej jako submit date. a lopik radi at sem pokornej pred takovejma dickama? to by bylo hodne smutny.
    FALL
    FALL --- ---
    mam doma asi deset veci co jsem nenasel (mozna uz se to zlepsilo, nak jsem to necekoval posledni dobou), ale za namahu mi to zatim nestalo. Predpokladam ze me ted zacnete nadavat ze borim myslenku discogsu, ale ta procedura pridani a podobnejch veci me tak otravila ze mi muj cas za to zatim nestal. Verifikace pridavanejch veci od adminu je samozrejme nutna vec, ale tyhle lidi jsou podle me asi permanentne zhuleny a co tam delaj nebo spis nedelaj nechapu. Nekdo to zere vic, nekdo min, ja jsem jen user.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Není zač, jsem rád že to někdo ocenil :-) jestli psychokillera nemůžeš najít, tak ho tam přidej (ne jako třeba já co tam už přes rok nic nedal...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam