• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com
    NAILER
    NAILER --- ---
    tak dva pridany, rychlost! :)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    AQUABON
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    hele rad bych si pridal na discogs jednu desku do kolekce nicmene proste ji tam nemuzu najit a ten cernej nazev labelu nebo artista proste nerozlustim ja v tom vidim "ROUABON?"
    nevite nekdo ,jinak je to pekna rychta :D

MATHEW
    MATHEW --- ---
    mně taky vzali release asi tak za dva dny:)
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    ty ve ted mi vzali releasu 24 hodin +/- po submitu. nechapu. jiny veci mi tam cekaj par mesicu.
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    dneska sem uplne nahodou koukal na tvuj profil a docela sem cumel kolik toho mas... ja budu muset neco prodat, nebo se z toho taky brzo poseru. mam v tom bordel neskutecnej.
    NAILER
    NAILER --- ---
    este ze uz za mesic jedu koupit mega skrin na desky ... uz je nemam kam davat :)
    NAILER
    NAILER --- ---
    tak ani nevim jak, ale skromna kolekce se mi prehoupla pres 600, dalsich 10 ceka na submitnuti ... pomooooc
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    jinak teda, tady sem dal dokupy veci co sem posbíral v dobe kdy sem začínal...kdyby měl náhodou někdo o neco extrémní zájem tak je možná možno se domluvit :)))

http://www.discogs.com/user/stembus2
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Docela dobrá věc:

http://www.opera.com/products/mobile/operamini/

Opera mini - html browser pro mobilní telefony.. jde to i na mý plečce Siemens MC60 a při troše trpělivosti je možný discogs rozchodit i na mobilu.. Takže až budete někde hrabat v krabici se starýma White Labelama a obskurníma osmdesátkovýma deskama, vzpomeňte si na to..
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    a 2 desky depechaku tak nepovidej zkratka si neprisel :))
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Sakra a já to s tebou měním za nějaký kraftwerk... :-)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    ja premejslim ze si budu muset se sbirky odebrat nedobrovolne dve desky od PARSEC pac mi denne chodej tak 3 maily s nabidkama nehoraznejch penez za ne i kdyz mam v profilu napsano ze tyto dve desky nejsou na prodej ani na vymenu
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    kdyz mi budes delat moje dizy, tak tech 40E dam. cekat rok na havaj nevydrzim stejne, ja sem rad ze jen tak tak ted vydrzim pockat 3 hodiny na pivko na letny :))) drobnej ot ja vim, ale venku je to fakt nadherne...
    NAILER
    NAILER --- ---
    za 40 € by mi jich stacilo prodat mesicne 20-30 a muzu se vykaslat na veskerou praci a muzu se dloubat v nose
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    NAILER: ale vis ze to taky neni tak ruzovy... ja bych u tebe delal tricka nonstop... ale mas na to cas? nemas. takze je to stejne bad.
    NAILER
    NAILER --- ---
    FROHIKEY: no me 40 € jako silenost prijde no, unikatni triko si udelam sam pro sebe a za dost mensi prachy ... (a to muze udelat kazdej, opravdu to neni drahy)
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    LOPIK: myslim ze to vezi v tom, ze to proste neni tanecni.
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    NAILER: no neco dalsiho... no kdyz si vezmes treba warp - prevazne podle kteryho fanousci si upekli ten styl IDM - tak tam je strasne dulezita ta vizualni slozka. autechre, afx, plaid... i tech par IDM koncertu v CR byly vzdycky spojeny s projekci. kazdopadne myslim, ze jeste tesnejsi spojeni je u minimalu (vzhledem ke zpraseni tohodle nazvu tomu rikejme treba mikrominimal :])
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam