• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com

a user-built database of music information. Imagine a site with discographies of all labels, all artists, all cross-referenced. It's getting closer every day.

help.discogs.com - funguje i v případě výpadku Discogsu

Zdejší Dickogsáři:
    Lopik , Kerb, Fall , Marvin23, Smazak, Smazakovo disko, Billy_Styx, Ligi , Jacko, Unclean, VIK, Quassar, Gregor_Pride, Gora32, Mihals, Frohikey, Nyck, Stephan, , Mathew , Sleepy, Raveboy, WTG, Virus31, Pohodavole, Medan, Lion_Don, Chrpa, Soldik, ASyD, Abu, Crome, Nailer

Ty ozkoušený spolehlivý prodejci, co si nechaj posílat třeba i prachy v obálkách:

Buzzbox - dle Smažáka levnej s levným poštovným.
    jeden bezchybnej .rychlej a relativne levnej seller na nastenku
    http://www.discogs.com/user/Funky-Monkey
    "iljin1 - poslal mi to omylem na jinou adresu a druhy postovny sme museli dat na pul :( ale desky byly gut..
    hulabaluba - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    alextrem - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    Leoxneox - byl pry na dovce ale nekontaktoval me..
    -Vinyl4Sale- - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    freshenup - vse v pohode
    jet_jaguar - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite ale deska byla zabalena jen v papirovy obalce
    noise1991 - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    stevieboy - ani se mi neozval ale omylem sem mu dal pozitivni feedback
    festif83 - vse v pohode
    panaman51 - vse v pohode
    philbxr - deska prisla rychle ale jeste sem ji nevidel jelikoz mi to chodi k babicce :)"
    vinzomatoze - vse v pohode
    paiper - vse v pohode
    rozbalit záhlaví
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    POHODAVOLE: od amika jo .) to je docela bida navic si myslim ,ze tuhle desku ma tady hodne lidi a za 700 by se ji moh i nekdo zbavit.. jestli chces tak ja mam CO24 na prodej :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Takze az mi prijde karta tak budu kupovat CO 20 od toho typa tak kdyby si nekdo neco vybral :)
    http://www.discogs.com/seller/kelly222
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    jo to by bylo ,uz me to parkrat taky napadlo
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Nebylo by treba gut kdyz nekdo neco kupuju to sem treba napsat od koho ze by si nekdo od toho cloveke taky vybral aby se usetrilo na postovnym?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SMAZAK: Diky!
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Tak uz sem na to kapnul ale netusim jak je to s paypal tak kdyby nekdo byl takovej dobrak a poradil :o)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Mohl by mi pls nekdo poradit jak na muj prvni nakup pres discogs? Uz tam mam neco vyhlidlyho a cekam jen na kartu.
    Diky!
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    jo tak to tady je to jeste v pohode .. ;))
    Ted mam rozdelany tohle , akorat dodelam naky detajly a pripojim fotky a leti to na schvaleni :D

http://www.discogs.com/release/899474
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já to myslel spíš tak, že je o dost jednodušší nandat tam nějakej maxáč, kde vyplníš jednoho artista, dva tracky a label, než takovejhle výběr kde máš 20 artistů (který musíš všechny najít, aby to byli fakt oni, nebo přidat), nemluvě o remixech a pod.. (pokud tam jsou)..
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    jj to mam no , sem tak nejak predpokladal ze bez fotky to tam ani nema cenu davat ,ze by to hned rejectli
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    myslim, ze lopik spis narazel na to, ze tehlech kompilacek vyslo par milionu... kazdopadne pokud tam mas scany (coz mas), tak to bude bez problemu.
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    LOPIK: a jakej je rozdil v tom co zadavas za styl ?

jinak opraveno dik , jeste sem zjistil ze tam je jeden artist Round One (2) misto Round One ,ted uz by to snad melo bejt v pohode
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    SMAZAK: a furt to nestaci... :)

"A6 Modern talking You can win if you want"

ma bejt

"A6 Modern Talking You Can Win If You Want"
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Si celkem věříš dávat takovouhle kompilačku...
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    aha tak to je trapny ,)
    FROHIKEY
    FROHIKEY --- ---
    SMAZAK: uz v nazvu mas chybu, ne " International super hits " ale "International Super Hits"
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    jeste mam pripraveno 13 releasu na pridani ,tak uvidime
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    tak sem zvedavej ,skusil sem zatim jenom jednu ,ale ty gadzove si urcite neco najdou :D
    http://www.discogs.com/release/899429
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam