• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    WTG:
    http://www.discogs.com/release/995131
    http://www.discogs.com/release/153445
    http://www.discogs.com/release/465474

a ID jeste nebudu jmenovat. dam mu jeste chvili aby bylo videt ze sem fer. jednou se mi stalo ze desky sly fakt hafo dlouho jen proto ze se mu vratili. taky je klido mozny ze je ten typ na horach nekde ale to sem asi spis naivni :D
    WTG
    WTG --- ---
    POHODAVOLE: jaky 3 placky? a jaky id ma ten seller ,

to all : bych updatoval záhlaví i o smelare :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    to je smula celkem, me na tom treba nejvic sere to ze sem si zaplatil i pojisteni postovnyho :(
    WTG
    WTG --- ---
    MEDAN: prave ze sem to rozbalil a hned se mu dal pozitiv pac sem si nevsiml ze to je jina placka :(
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    WTG: dal jsi mu za to negativni feedback?
    WTG
    WTG --- ---
    me vojebal tenhle srac na discogsu:
    KittyCornerRecords

poslal toto: Rob Acid - Chapter Two (Junkfood Records) (12") misto chapter one ...a od ty doby dela mrtvyho brouka :(( na myspacu ma - www.myspace.com/axelsohns

pozor na nej !!! :(
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ja ted cekam taky hafo dlouho na tri desky s postovnym skoro za dvojku :(
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    V tom případě to je větší smolek...
    NAILER
    NAILER --- ---
    tam mam zatim zhruba 20 prodanejch, to neni zadnej vetsi objem :(
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NAILER: Tomu se člověk bohužel při větším objemu asi nevyhne... (pokud není extrémně opatrnej...)
    NAILER
    NAILER --- ---
    tak mam prvni dve spatny zkusenosti, objednal jsem si dve ceda uz nekdy v rijnu nebo listopadu, jeste v prosinci komunikoval, ted uz ani to :( 20 € v trapu. a pak si nejakej spanel objednal jedno album, chtel jsem to mit z krku, tak po prislibu poslani penez jsem mu to poslal (s tim, ze ty penize teda dorazi...) nanestesti jsem mu jeste poslal jiny album. jednou dvakrat zareagoval a ted uz nic ... bych mu, kdyby poslal penize, poslal i to druhy album, postovny bylo drazsi nez cena desky, takze zpet bych to nechtel ...
    PSY8076
    PSY8076 --- ---
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Pending snad jsou prodávat, ne?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PSY8076: a to ze maj malo moderatoru je jejich problem. Vydelavaj na tom tak to maj delat poradne :)
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    POHODAVOLE: jo vobcas se i prodavaj driff nez sou schvaleny.. jen je na pytel kdyz se pak nekdo znich nasere a rekne ze s mu to nelibi... ti pak treba hodej N-vote a je to... :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PSY8076: to je sice super ale to muze mit kazdej. Kdo si koupi desku ktera neni aktivni? :D
    PSY8076
    PSY8076 --- ---
    LION_DON: jasny chaapu .) myslim ze maj problem s malym poctem moderatoruu...u pending releasuu maj link "Help build the site - become a Discogs Moderator"
    Ale clovek musi mit urcite rank (nevim jak velkej)
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    PSY8076: ale pending release to muze bejt i celkem dlouho... :)
    PSY8076
    PSY8076 --- ---
    POHODAVOLE: whats up? dyk uz toe jako pending release :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam