• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com
    MARWIN23
    MARWIN23 --- ---
    MUKL: to nevim jestli je to nekde psany ale za prijem zahranicni platby se plati 100,- a za odeslani 220,- mam to overeny.)
    MUKL
    MUKL --- ---
    MARWIN23: no jasny,dik,uz sem koukal ........ btw ta sporka nema v ceniku za platbu do zahranici uvedenou castku ale uvidime.
    MARWIN23
    MARWIN23 --- ---
    MUKL: jestli mas ucet u sporky tak to de vyresit pres servis24
    budou po tobe chtit jeho:
    IBAN
    BIC
    Jmeno
    jmeno banky
    narodnost
    poplatek za prevod na zahranicni ucet je 220,-.posles mu prachy on ti odesle zbozi(bude chtit este postovny coz je z nemecka cca 5 euro)

a dobirkou to opravdu nejde:)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    LION_DON: Zrovna celkem dobrá deska - ale tahle je lepší
    http://www.discogs.com/release/1000000 :-)
    LUKOR
    LUKOR --- ---
    MUKL: rozdeleni poplatku si sam urcis pri prevodu. nejlespi bude asi pul na pul, zaskrtnes tam SHA
    MUKL
    MUKL --- ---
    LOPIK: cheche, Hardcore wibes
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    MUKL: Co to je za Dune? Já bych ti za 500 nějaký taky klidně prodal :-)
    MUKL
    MUKL --- ---
    LUKOR: aha, no jako ja uprimne ten paypal moc nepochopil ale ty Dune mi za 500 stojej ;)
    MUKL
    MUKL --- ---
    LOPIK: hale mam u spořky takže v podstate nevim, ale kazdopadne diky, zkusim to nastrelit, na kazdej pad se teda este zeptam ze to de asi platit jako dobirkou ne??? sem teda klasicky linej resit jinej zpusob nez prevodem ale jestli je to nejak jednodussi tak se to rad dozvim... dekuju
    LUKOR
    LUKOR --- ---
    pak taky zalezi jak si rozdelite poplatky, jestly je platni on, ty nebo napul.
    jedou sem takle posilal a platil cely poplatky a prevod vyslel na 500,-
    zlatej paypal
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    MUKL: Musíš to dát jako plabu na zahraniční účet (je to jinej příkaz) - tam napíšeš IBAN, asi budou chtít i SWIFT kód (to je kód banky..) a jeho jméno - není to až tak složitý, ale co vím tak to vyjde poměrně draho (u jedný desky se to asi moc nevyplatí, ale nevm jaký máš účet - já mám zkušenosti s ČSOB a tim účtem pro podnikatele, ale ani nevím co to přesně je..)
    MUKL
    MUKL --- ---
    hale asi budu za lamu ale mate nekdo zkusenosti s posilanim penez pres ucet, resp. mam vobjednanoudesku od nakyho sellera z nemecka a poslal mi cislo uctu jako IBAN a ja resim jak to poslat z webu (spořka), resp. jak to zadat, abych nemusel lezt na pobocku, nebo jestli je lepci tu platbu poresit jinak.... dik
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    No ja nevim jestli je to uplne zadarmo kdyz si berou provize z prodeju desek a myslim ze jich malo neni :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    CHRPA: Dělaj to zadarmo a je toho asi dost...
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    no já už jí tam mám taky pár měsíců! ..furt mě prudili,že tohle a tohle je špatně a když je všechno po všemožnejch trablích v pořádku,taxe na to všichni vysrali a nereagujou ani na mý výzvy! ..tak tomu fakt nerozumim.. k čemu tam jsou???
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    tak to si jeste pockam :D
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    POHODAVOLE: Teďka už se ti ukážou i ještě neschválený desky a jdou dát i do sbírky, takže to není až tak důležitý jestli ti to schválej nebo ne, ale když to tam naťukáš dobře tak to časem projde (mě teď naposled schálili desku asi po půl roce...)
    MIHALS
    MIHALS --- ---
    LOPIK: jo uz sem na to prisel, tak sem se radsi smazal:)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LOPIK: podle me uz je to stejne fuk jelikoz ty kokoti to tam stejne nepotvrdej..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam