• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    No ja nevim jestli je to uplne zadarmo kdyz si berou provize z prodeju desek a myslim ze jich malo neni :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    CHRPA: Dělaj to zadarmo a je toho asi dost...
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    no já už jí tam mám taky pár měsíců! ..furt mě prudili,že tohle a tohle je špatně a když je všechno po všemožnejch trablích v pořádku,taxe na to všichni vysrali a nereagujou ani na mý výzvy! ..tak tomu fakt nerozumim.. k čemu tam jsou???
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    tak to si jeste pockam :D
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    POHODAVOLE: Teďka už se ti ukážou i ještě neschválený desky a jdou dát i do sbírky, takže to není až tak důležitý jestli ti to schválej nebo ne, ale když to tam naťukáš dobře tak to časem projde (mě teď naposled schálili desku asi po půl roce...)
    MIHALS
    MIHALS --- ---
    LOPIK: jo uz sem na to prisel, tak sem se radsi smazal:)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LOPIK: podle me uz je to stejne fuk jelikoz ty kokoti to tam stejne nepotvrdej..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    MIHALS: Musíš zmáčknout preview, pak to zkontrolovat a máčknout tlačítko "submit" (nebo tak nějak) - v principu jde o to, že draft jsou jakoby rozdělaný, který můžeš opravovat ale ještě si je nesubmitnul..
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Rad bych se pochlubil ze konecne prisly ty desky :)
    MIHALS
    MIHALS --- ---
    budu brat 8 kousku od usera Thumper303...tak behem tydne...kdyby nekdo neco chtel tak posta neasi
    PSY8076
    PSY8076 --- ---
    nechce nekdo neco od tohodle sellera? http://www.discogs.com/sell/list?seller=evolvingrecords.com
    budu od nej neco braat...byla by lepsi posta, dyztak posta :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Hezký číslo :-)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Tak se to seklo nekde na poste, ale posta mi nechce vydat zadny info ze pry to muze rict jen odesilateli a tomu kdyz napisu tak pise ze s nim nekomunikujou..
    PSY8076
    PSY8076 --- ---
    jj a libra 36 parada :)
    NAILER
    NAILER --- ---
    jasne, klesajici euro a dolar, to je parada :)
    XENOBIOTICS
    XENOBIOTICS --- ---
    EM303: 2012 - 2013 mozno / no uzival by som si zatial radsej silnejucej koruny :)) tie bank transfery su fakt jedna z mala vyhod eura
    EM303
    EM303 --- ---
    XENOBIOTICS: kua a my do ni vstoupime az nekdy 2020:(
    XENOBIOTICS
    XENOBIOTICS --- ---
    MARWIN23: ja byvam v belgicku takze pre mna ano - transfery v ramci eurozony su bez bankovych poplatkov
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    POHODAVOLE:
    Tak jsem udělal objednávku u toho Frantíka, jsem zvědavej jak to bude s reakcí a poštou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam