• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com

a user-built database of music information. Imagine a site with discographies of all labels, all artists, all cross-referenced. It's getting closer every day.

help.discogs.com - funguje i v případě výpadku Discogsu

Zdejší Dickogsáři:
    Lopik , Kerb, Fall , Marvin23, Smazak, Smazakovo disko, Billy_Styx, Ligi , Jacko, Unclean, VIK, Quassar, Gregor_Pride, Gora32, Mihals, Frohikey, Nyck, Stephan, , Mathew , Sleepy, Raveboy, WTG, Virus31, Pohodavole, Medan, Lion_Don, Chrpa, Soldik, ASyD, Abu, Crome, Nailer

Ty ozkoušený spolehlivý prodejci, co si nechaj posílat třeba i prachy v obálkách:

Buzzbox - dle Smažáka levnej s levným poštovným.
    jeden bezchybnej .rychlej a relativne levnej seller na nastenku
    http://www.discogs.com/user/Funky-Monkey
    "iljin1 - poslal mi to omylem na jinou adresu a druhy postovny sme museli dat na pul :( ale desky byly gut..
    hulabaluba - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    alextrem - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    Leoxneox - byl pry na dovce ale nekontaktoval me..
    -Vinyl4Sale- - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    freshenup - vse v pohode
    jet_jaguar - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite ale deska byla zabalena jen v papirovy obalce
    noise1991 - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    stevieboy - ani se mi neozval ale omylem sem mu dal pozitivni feedback
    festif83 - vse v pohode
    panaman51 - vse v pohode
    philbxr - deska prisla rychle ale jeste sem ji nevidel jelikoz mi to chodi k babicce :)"
    vinzomatoze - vse v pohode
    paiper - vse v pohode
    rozbalit záhlaví
    PSY8076
    PSY8076 --- ---
    POHODAVOLE: kdyz kliknes v my discogs na items for sale in my wantlist...tak nahore v prostrednim sloupecku mas filter by seller d.)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    da se nakym zpusobem najit clovek kterej ma na prodej nejvic desek z myho wantlistu?
    WTG
    WTG --- ---
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KAPITAN_KORKORA
    KAPITAN_KORKORA --- ---
    nebude nekdo v nejblizsi dobe objednavat?
    posta dik
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    no nevim , uz se mi to stalo nejmin 5x ze ho nevratili smejdi , tak uvidime... :)
    PSY8076
    PSY8076 --- ---
    SMAZAK: jj to sou velkopodnikatelee casem urcite dodaj :.)
    WTG
    WTG --- ---
    SMAZAK: urcite dodaj casem .)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    hajzli mi nenchavaj vubec feedbacky a pritom je vzdycky jeste upozornim ze desky dosli ok a pls leave feedback.. :(

nicmenne muzu doporucit
    http://www.discogs.com/user/soundwaves
    http://www.discogs.com/user/a.t.e-records

oba rychly , levny
    TRACIDK
    TRACIDK --- ---
    Shánim Dave the Drumer A.compactor AA.up the flash BoscaLand 025 ...diks
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    Nové placky

SOLID Records
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    The_A-Jay muze na nastenku , kvalitni a hodne rychlej , slusny ceny ,ale uz sem vsechno dobry vykoupil :))) nicmenne v patek odpoledne sem objednal a v utery rano to bylo na poste
    NATEP
    NATEP --- ---
    LUKOR: zkrátka když mi jednou týpek posílal kupu desek, tak po něm na poště chtěli 35 liber, protože to mělo víc jak 2 kg... a když to pak rozdělil, tak poštovný dohromady vyšlo na 15 liber.... víc nevím :)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    no nevim v kolik to prijde balikach nicmenne uz napsal kolik chce za postovny a vychazi to ,tak to snad bude fer
    LUKOR
    LUKOR --- ---
    to je naka blbost ne.. nevidim jedinej duvod proc to rozdelovat na vic baliku
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    no me je to celkem jedno at to posle klidne v deseti balikach , hlavne at mi to bere jako jednu objednavku a ne abych na kazdym baliku platil tu prvni desku 3,5libry za postu.. vis jak to myslim ne ?
    NATEP
    NATEP --- ---
    SMAZAK: no tak poštovný se holt odvíjí od váhy... tu doma asi nemá, tak s tím běhá na poštu :)
    A už mám taky tu zkušenost, že mi to týpek rozděloval na dva... zdá se, že u anglické (možná je to tak obecně všude, nevim... ) pošty se nevyplatí posílat příliš těžký balíky, takže je výhodnější to od určité váhy rozdělit.....
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    hmm , divny :) zajimavy, ze ma takovej problem poslat 6 desek s jeho feedbackem
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Že to zváží na poště a řekne ti kolik bude stát poštovný a že je možný, že to bude muset rozdělit do dvou balíkuů.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam