• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com
    OTZ
    OTZ --- ---
    prosimvás jak se zakládá profil labelu (XY records) na discogs? teda jako infomrace o něm tam, přidat release to sem našel ale celej label nevim
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    ahoj vespolek .

poslali mi desky z discogs a vratily se nejspis nekde na celnici nebo kde zpět .(na poštu nedošly)

můj dotaz je : WTF ? -) jak je to možný že se to stane - objednával sem hodněkrát a pokaždé v poho. . (dodám ze je to anglie)

díky
    ASYD
    ASYD --- ---
    GOLDSTAR: me jednou prisla deska asi po pul roce (v te dobe uz sem dostal od prodejce refund) - byla odeslana z Anglie a kdyz dorazila tak na ni bylo razitko z

a) Langley v USA !!!!
    +
    b) Kolumbie !!!!!!!

nasmal sem se....a sel prodejci opet poslat penize
    GOLDSTAR
    GOLDSTAR --- ---
    takže desky dorazili po deseti dnech protože to poslal o týden později než napsal.k tomu mi tam nepřibalil jednu desku což NECHÁPU.
    na maily reaguje s týdenním zpožděním a proto ho nedoporučuji
    www.discogs.com/user/breaksncratesmusic
    Jinak mě to vždy chodilo v pohode a asi nejdéle z kanady kdy to trvalo cca měsíc.
    evropa je v pohodě proto jsem se divil:-)
    každopádně díky
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    me se ted naposledy stalo, ze jsem objednal z chemicalu a po dvou tydnech mi napsali, ze se jim to vratilo zpatky s nejakym polskym napisem typu odstehoval se... :o))
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    GOLDSTAR: buď v klidu,mě se už párkrát stalo,že přišly za měsíc nebo za 6 tejdnů (bůhví kde to tam kdo mrsknul do skladu na poště a v tom bordelu si toho pár tejdnů nevšimli).. neboj,co nevidět určitě dorazí..
    GOLDSTAR
    GOLDSTAR --- ---
    SMAZAK:myslím že je v pohodě nechci plašit.ale s tím clem bych to takhle viděl.vždy mi z anglie došli do 5 dnů a teď je to dnů 14:-(
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Česká pošta teď nestíhá - všichni plašej kvůli tomu clu, tak bych viděl zádrhel tam..
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    od jakyho sellera
    GOLDSTAR
    GOLDSTAR --- ---
    Čekám již 14 dní na desky z Anglie
    Má někdo podobný problém?
    ASYD
    ASYD --- ---
    M4Y4:
    LOPIK: dik... reknu kamosce at desky prebali z originalnich zasilek do jedne 'anonymni' a cenu a obsah at klidne deklaruje (krome toho bude v baliku este hromada obnoseneho obleceni zanedbatelne hodnoty)
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    ASYD:
    LOPIK: To co zajímá celníky je obsah (tj. hodnota) zásilky. Ze zákona jsou US prodejci povinni uvádět hodnotu zásilky na dokladu k proclení (většinou samolepka na zásilce) a dle toho se odvíjí počítání cla. Pokud to stihne poslat do dubna, tak se ještě vlezeš do té vyšší tolerance.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    nemam pay-pall :(
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Byl by mi nekdo ochoten objednat neco od jednopho prodavajiciho z discogs? kdyztak posta - dik moc
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Na desky je asi deset procent jestli se nepletu, teď se mi to nechce moc hledat.. Problém je spíš DPH, který ti můžou chtít naúčtovat..
    Osobně bych to poslal v nějakým obyčejným balíku, ať je jasně vidět, že ti to posílá ona a ne nějaká firma a kdyby se v tom chtěli vrtat, tak jim říct, že to jsou tvoje desky, co se ti třeba nevešli do letadla a teď si je jen necháváš poslat zpátky domů a v nejhorším jim ukázat nějakej starej paragon s deskama odkudkoliv, kde to nebude rozepsaný, s tím že si to koupil tady..
    ASYD
    ASYD --- ---
    to zvyseni cla jeste neni v platnosti, ze ne?

jaka je v soucasnosti cena na procleni pro prichozi baliky ze zahranici?

kamoska mi ma posilat z USA asi 12 placek, co jsem k ni nechal posilat od US prodejcu a ted domlouvame ze mi je posle najednou v jedne zasilce...
    myslite ze by me za to mistni nacickove na celnici popotahovali?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SMAZAK: ja bych rek krom toho nic :)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    heja heja, tak jsem dostal pres paypal prvni penize za prodanou desku.
    Nicmene typek celou objednavku uzavrel pres postu, nikoliv regulerne pres discogs system. Ma to nejaky +- krome toho ze ja nedostanu pripadne feedback a toho ze z ty prodany desky nebude mit discogs prachy ? V prodavani jsem totalni novacek.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    dalsi user co neplati a ma jen spoustu vymluv, nedoporucuji s nim obchodovat
    hughesv
    http://www.discogs.com/user/hughesv
    WTG
    WTG --- ---
    tesco88

K.A.P.

dd1

Marco_72

Bezproblemovy prodejci ... muzu jen doporucit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam