no stalo se to, ze tipek si objednal dve desky - jenze ! tu jednu desku jsem prodal zhruba pred dvema mesici nejaky cesce zijici v nemecku, tady to byl muj fail, ze jsme to neresili pres discogs ale po mailu a samozrejme jsem si tu desku zapomnel vymazat z myho for sale. Shodou okolnosti si ji zrovna ten tipek objednal, tak jsem mu napsal mail + interní zoarvu na dscg, ze se omlouvám, ale, že tu desku už nemam, ze jsem ji prodal a ze mu tu nabidku udelam jako cancel z duvodem item unavaible (rovnou sem ji smazal z myho for sale) a ze jestli chce tu druhou desku at si udela novou objednavku. No a ten kokot mi napsal jakoze jestli si z nej delam srandu a jak si to jako muzu dovolit mu to stornovat. Tak jsem mu napsal druhej omluvnej dopis.
Dobrý den pane Schwarz,
bohužel Vás musím zklamat, desku FORTUNA jsem prodal před dvěma měsíci do Německa. (ne přes discogs a zapomněl jsem ji smazat z moji nabídky). Já tu Vaší objednávku stornuji a poprosil bych Vás, aby jste případně pokud budete mít ještě zájem o druhou desku objednal znova.
Omlouvám se za komplikace.
Nacez mi za dva dny prisel negativní feedback, ze Items are unavailable and he doesn´t communicate.
Tak jsem mu napsal potreti, ze nechapu proc ten feedback, a ze jestli si vybira email.
Uz se neozval.
Jasny byla to moje chyba - ze jsem to mel jeste vystaveny - na druhou stranu jsme lidi a muzem se normalne dohodnout - ve finale jde o hovno. ne proste - cech kokot.
kill