• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com

a user-built database of music information. Imagine a site with discographies of all labels, all artists, all cross-referenced. It's getting closer every day.

help.discogs.com - funguje i v případě výpadku Discogsu

Zdejší Dickogsáři:
    Lopik , Kerb, Fall , Marvin23, Smazak, Smazakovo disko, Billy_Styx, Ligi , Jacko, Unclean, VIK, Quassar, Gregor_Pride, Gora32, Mihals, Frohikey, Nyck, Stephan, , Mathew , Sleepy, Raveboy, WTG, Virus31, Pohodavole, Medan, Lion_Don, Chrpa, Soldik, ASyD, Abu, Crome, Nailer

Ty ozkoušený spolehlivý prodejci, co si nechaj posílat třeba i prachy v obálkách:

Buzzbox - dle Smažáka levnej s levným poštovným.
    jeden bezchybnej .rychlej a relativne levnej seller na nastenku
    http://www.discogs.com/user/Funky-Monkey
    "iljin1 - poslal mi to omylem na jinou adresu a druhy postovny sme museli dat na pul :( ale desky byly gut..
    hulabaluba - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    alextrem - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    Leoxneox - byl pry na dovce ale nekontaktoval me..
    -Vinyl4Sale- - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    freshenup - vse v pohode
    jet_jaguar - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite ale deska byla zabalena jen v papirovy obalce
    noise1991 - extra rychla posta + vinyly v supr kvalite
    stevieboy - ani se mi neozval ale omylem sem mu dal pozitivni feedback
    festif83 - vse v pohode
    panaman51 - vse v pohode
    philbxr - deska prisla rychle ale jeste sem ji nevidel jelikoz mi to chodi k babicce :)"
    vinzomatoze - vse v pohode
    paiper - vse v pohode
    rozbalit záhlaví
    DASHA
    DASHA --- ---
    RZN+ 1023: ok..diky za "uklidneni"* (ad postovny njo, no.. byl tam jedinej, kdo mel tenhle vinyl v mint condition..=)
    Kdysi jsem resila dispute na Discogs, (deska z Italie nikdy neprisla, typek jen napsal, ze ji poslal, ale na vyzvu na poslani stvrzenek a dasi komunikaci nereagoval) .. tenkrat to zacali setrit, pak najednou ze "dispute closed" a "bylo vyreseno" .. (bez vyreseni)
    ..tak mam trosku obavu... (a hlavne uz si ji chci zahrat, vid.. =D )
    1023
    1023 --- ---
    DASHA: Jestli to má co dočinění s Českou poštou, tak bych nepanikařil (nebo možná jo). Mě z Prahy Dejvic na Prahu 4 šla deska čtrnáct dní. A to jsem si připlatil nějakou jejich úžasně rychlou službu.
    RZN
    RZN --- ---
    DASHA: já bych ještě pár dni počkal a pak(jestli jsi desku kupovala "ofiko") bych to řešil přes PayPal(nahlásit,že obchod neprobehnul a zadas o vrácení peněz)..jinak poštovne Ti pěkně napalil,já teď platil za LP z Francie 8E
    DASHA
    DASHA --- ---
    Zdravim,
    prosim, poradte*
    objednala jsem desku z Francie (20e deska + 15e postovny - celkem masakr, za ten poplatek mi to donesou snad az na gramec =D )
    22.12. jsem ji objednala, dostala invoice, obratem jsem poslala penize pres Paypal, 31.12. teprv shop zmenil status na payment received a ted den taky dali shipping..

Od ty doby mi nic neprislo, 11.1. jsem mu psala
    Hello,
    I haven't received the record yet, any news from your side, pls?

za par hod. odpoved
    i m sure to have sent it because i never sent to your country before
    thank you it should arrive in the next days

Tak jsem se ho hned zeptala, kdy a jak to poslal a od ty doby bez odpovedi (vcera dopol jsem dotaz zopakovala, stale bez odpovedi)

Jak postupujete v podobnym pripade? Berete teoretickejch 15 dni od "shipping" jako jeste ok dobu?
    prodejce ma zatim 100% rating a muj heart rate uz z toho pomalu taky narusta na 100 bpm =))
    http://www.discogs.com/user/reggaemusic.shop
    TRAUCHER
    TRAUCHER --- ---
    existuje nejaká možnosť ignorovať ponuky od určitých ľudí? rád by som vyfiltroval preč invetár 2 ľudí ktorý síce majú kvantum toho,čo ma zaujíma,ale ceny majú strašne premrštené a tak si rozhodne od nich nikdy nič nekúpim...(vinylvendour a secondhand_lady)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    RZN: vyresit to taky lze tak, ze si do podminek napises vetu, ze ses od od pryc a je klid ne? :)
    RZN
    RZN --- ---
    Díky pánové za rady..já posilam v průměru tak 1-2 nosiče týdne,ale teď mám v práci sezónu a nemám čas se ani pořádně vyspat..
    ..já zase pozoruju,jak stoupá zájem o kazety...to by jste nevěřili,jak mi Italové a Řekové trhaji ruce o Master's hammer a Root:0)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    RZN: ja to vyresil tak, ze jsem nezaplatil poplatky za prodej z minuleho mesice a oni me blokli prodej, po roce jsem to zaplatil a vsechny desky najednou byli v mym "storu" viditelny..

nicmene me trosku zarazi, cetnost a frekvence objednavek z myho kramu.. dva tri mesice ani jedna objednavka.. pak z niceho nic behem dvou trech dni prijde 4-5 objednavek.. a dva mesice zase klid... prijde mi to nejaky podezrely
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    U věci co prodáváš by mělo jí u všech vybrat "expire" - tzn. že ti nezmizí, ale neměli by se ukazovat v shopu.. Více zde - http://www.discogs.com/forum/thread/212298
    RZN
    RZN --- ---
    Ahoj,měl bych dotaz,dá se na nějakou dobu"zmrazit"prodej na dscg?teď nebudu mít čas desky posílat a nechce se mi všechno mazat..diky za případne rady.Tom
    808303
    808303 --- ---
    JAJAMIN
    JAJAMIN --- ---
    zdravim
    poradi mi nekdo kde na discogs se prodavaji cele baliky desek?
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    LOPIK: já měl na krámě svýho času asi 800 desek, teď mám tak 580 kusů a stopl jsem to, neb mám desky jinde, než teď bydlim, takže bych nestačil expedovat..
    jde to.. jsou z toho slušný peníze pokud máš desky s žánrama, který nejsou až tak populární.. občas jsem koukal za jakou hovadinu ode me lidi kupovali dsky i po 40 eurech za kus..
    do toho dvakrát týdně na poštu, mít spousty zásob kartonu a stříhat a lepit a vyrábět štítky.. :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Prodáváte tu někdo ve větším (tzn. tisíc+ desek k prodeji)? Zajímalo by mě jak to jde, co se od toho dá čekat..
    JAJAMIN
    JAJAMIN --- ---
    tak se omlouvam. jen co jsem to sem napsal tak to mě konečně vypadlo. "Track IDs"
    Discogs - Track IDs
    http://www.discogs.com/group/9
    JAJAMIN
    JAJAMIN --- ---
    zdravim. byl by někdo ochotný a hodil by mi sem link na topic na discogs na identifikaci treků? ja se v tom vyhledávání nějak motám. dík
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    BAMB00CHA: Diky!
    BAMB00CHA
    BAMB00CHA --- ---
    REFALLENONE: Udelit komentar a archivovat objednavku :)
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    mám jeden začátečnický dotaz... poté, co mi přijdou desky, mám jako kupující měnit status objednávky z Shipped... na nějaký Recieved nebo tak? Jde to? Nebo to mám nechat, udělit komentář a víc se nestarat?
    TRAUCHER
    TRAUCHER --- ---
    TRAUCHER: martin dupre sent you £32.97 GBP :)
    a zrazu to ani netrvalo dlho... :))
    TRAUCHER
    TRAUCHER --- ---
    tak som si ešte pomohol s týmto linkom,ak by náhodou niekto mal v budúcnosti podobný problém.
    https://www.discogs.com/support/new
    a dostal som aj odpoveď:
    Hi,

Thank you for your support request. We're sorry the seller is not responding. We've contacted the seller and asked them to respond to you via the order page. If the seller does not respond via the order page within 48 hours, we will suspend their account and notify you of our action.

If the seller does respond, please work with them to resolve any outstanding problems.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam