• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com
    8BB76E1
    8BB76E1 --- ---
    POHODAVOLE: tak ne všechny pošty si to info mezi sebou předávají..
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ASYD: predpokladam, ze obchodni vztah ma clovek pouze s CP, tak kdo jiny by to pak mel vedet a informovat zakaznika :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    POHODAVOLE: to jo, v cechach by to asi slo vyzjistit jednoduse
    v zahranici si tim tak uplne jisty nejsem
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ASYD: btw na poste preci musi vedet, jestli byla zasilka dorucena nebo ne..
    ASYD
    ASYD --- ---
    ja osobne jsem zazil "postovni-nezdar" jen jednou za dobu co kupuju pres discogs, ale mavnul jsem nad tim rukou, pac se mi to moc nechtelo resit

ale moc by me zajimalo jestli na tohle nejaky figl, pac jak muzes kupujicimu zabranit, aby v takovem pripade (prave u neslednovane zasilky do zahranici) proste jen zatajil doruceni zasilky a nevybrecel si vraceni penez i pres tohle

kazdopadne hodne stesti a preju ti abys nenarazil prave na takove shme
    NYCK
    NYCK --- ---
    Zdravim discogsare, resim ted s jednim chlapikem z Anglie zasilku, ktera mu jeste po vic jak trech tydnech nedorazila. Sledovani podle tracking number funguje bohuzel jen na uzemi CR. Zkousel jsem zmenit koncovku na gb misto cz, ale to mi na royal mail nepomohlo. Chlapik je dost nervozni a chce penize zpet, coz chapu, ale zase chci mit jistotu, ze se to fakt ztratilo, prece jen ma jen 1 referenci. Posta ma pry na doruceni mesic.. Nemate nekdo zkusenost jak vysledovat zasilku v britanii kdyz mam jen ceske cislo? Diky
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já jsem dával jeden song na youtube - umí to samo myslím, nahraješ mp3 a nějakou fotku k tomu.. Discogs si to pak našel taky sám - dal jsem do popisku na youtube jen odkaz na discogs - https://www.youtube.com/watch?v=jaBh8ARsxYc
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    Funguje porad to clo pri nakupu z USA? Mam ted objednanou desku za 60 dolaru, tak jestli to normalne prijde. Pokud ne, necham to poslat jinam, kde to neresej. Diky
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    nalogoval jsem se a funguje, ale je to dost oklesteny a spis naprd.

jediny, co ocenuju, ze primo u gramce muzu pridavat do kolekce a nemusim ke kompu :)
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    DOGGY, PSYKUK: nefunguje... vam se podarilo nacist bacode?
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    DOGGY: konecne :)
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    It’s finally here! The official Discogs App - Discogs Blog
    https://blog.discogs.com/finally-official-discogs-app/
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    DASHA: Česká pošta, no... Mně jednou pošta tvrdila o zásilce, že je doručená, aniž bych ji vůbec kdy viděl. Pár dní nato mi přišel balík z úplně jiné adresy v Pze, od poctivýho chlapíka, kterýmu pošťák jednoduše přihodil můj balíček desek k tomu jeho. To je prostě systém, kterej může být bůhvíjak vymyšlenej, nicméně padá na selhání jednotlivců.
    Od té doby, co bydlím v kopcích pod Strahovem, chodím si na poštu pro balíky rovnou, když je čekám. Už se to ani nepokouší doručovat, většinou dovezou rovnou lísteček.
    EZOP
    EZOP --- ---
    DASHA: No jako ona si pošta děla co chce, klidně to mohli zfalšovat. Žena posiala svoji máme z Prahy na vysočinu zásilku, myslim balík do ruky to nazývají. Přišel ji e-mail ze zásilka byla doručena ale maminka nic neměla. Nakonec jsme se dozvěděli ze listonoška to podepsala za mamku jako aby to bylo doručené. Dobrý ne? :)
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    DASHA: neprekvapive sluzby ceske posty, no.) hlavne ze happy end
    DASHA
    DASHA --- ---
    POHODAVOLE: tak nakonec to dopadlo... trochu necekane.. Dnes ve schrance opakovana vyzva k vzyvednuti zasilky, ktera je tu uz od 8.1... Dodneska v poste vubec nic... (schranku vybiram sama) a vcera mi po telefonu na poste dokonce rikali, ze zasilka jeste neprekrocila hranice..
    No tsiwe... =P
    Tak uz se tociiii =D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DASHA: s hodnocením nespechej. Počkej, jak to dopadne..
    DASHA
    DASHA --- ---
    MC_KALAPU: jj, po 8 dnech bez odpovedi a treti urgenci (ta treti byla takova mala cervena karta, dalsi bod uz by bylo, jak rikas) mi poslal tracking number, zcheckla jsem to na Fr. poste, volala taky na Ceskou postu a hranice to jeste neprekrocilo..

Ted je tedy pro me (na vas=) otazkou, jak takovyho prodejce ohodnotit? Chapu, ze zasek na poste neni jeho chyba (a taky, ze jsem objednavala kolem svatku), ale cekat 8 dni na referencni cislo po tom, co s nim 11 dni po odeslani Evr-Evr resim nedoruceni, to mi prijde jako dost..
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    DASHA: takze mas tracking a vidis to nekde? anebo ti on napsal, ze to sedi v nemecku? protoze potom by ten tracking on mel. Je tam jeste takovy nastroj, ze kliknes, ze seller not responding a to uz ho kontaktuje primo discogs a resi to s nim, tak mozna zkus tohle
    DASHA
    DASHA --- ---
    Tak jen pro info.. dostala jsem se konecne k ref.cislu balicku, poslal to 31.12., 7.1. to opustilo Francii a od ty doby to sedi nekde v Nemecku... =(
    Prej celkem bezna zalezitost, ze to drzej Nemci, to jsou mi veci...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam