• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOPIKwww.discogs.com
    DASHA
    DASHA --- ---
    POHODAVOLE: tak nakonec to dopadlo... trochu necekane.. Dnes ve schrance opakovana vyzva k vzyvednuti zasilky, ktera je tu uz od 8.1... Dodneska v poste vubec nic... (schranku vybiram sama) a vcera mi po telefonu na poste dokonce rikali, ze zasilka jeste neprekrocila hranice..
    No tsiwe... =P
    Tak uz se tociiii =D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DASHA: s hodnocením nespechej. Počkej, jak to dopadne..
    DASHA
    DASHA --- ---
    MC_KALAPU: jj, po 8 dnech bez odpovedi a treti urgenci (ta treti byla takova mala cervena karta, dalsi bod uz by bylo, jak rikas) mi poslal tracking number, zcheckla jsem to na Fr. poste, volala taky na Ceskou postu a hranice to jeste neprekrocilo..

Ted je tedy pro me (na vas=) otazkou, jak takovyho prodejce ohodnotit? Chapu, ze zasek na poste neni jeho chyba (a taky, ze jsem objednavala kolem svatku), ale cekat 8 dni na referencni cislo po tom, co s nim 11 dni po odeslani Evr-Evr resim nedoruceni, to mi prijde jako dost..
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    DASHA: takze mas tracking a vidis to nekde? anebo ti on napsal, ze to sedi v nemecku? protoze potom by ten tracking on mel. Je tam jeste takovy nastroj, ze kliknes, ze seller not responding a to uz ho kontaktuje primo discogs a resi to s nim, tak mozna zkus tohle
    DASHA
    DASHA --- ---
    Tak jen pro info.. dostala jsem se konecne k ref.cislu balicku, poslal to 31.12., 7.1. to opustilo Francii a od ty doby to sedi nekde v Nemecku... =(
    Prej celkem bezna zalezitost, ze to drzej Nemci, to jsou mi veci...
    DASHA
    DASHA --- ---
    DOGGY: prodejce mi od toho 11. neodpovida, snazim se to od nej zjistit, no...
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    DASHA: za takovyhle postovny bys mela mit tracking, nebo ne ?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DASHA: chtěj číslo zásilky a zjisti, kde je problém..
    DASHA
    DASHA --- ---
    RZN+ 1023: ok..diky za "uklidneni"* (ad postovny njo, no.. byl tam jedinej, kdo mel tenhle vinyl v mint condition..=)
    Kdysi jsem resila dispute na Discogs, (deska z Italie nikdy neprisla, typek jen napsal, ze ji poslal, ale na vyzvu na poslani stvrzenek a dasi komunikaci nereagoval) .. tenkrat to zacali setrit, pak najednou ze "dispute closed" a "bylo vyreseno" .. (bez vyreseni)
    ..tak mam trosku obavu... (a hlavne uz si ji chci zahrat, vid.. =D )
    1023
    1023 --- ---
    DASHA: Jestli to má co dočinění s Českou poštou, tak bych nepanikařil (nebo možná jo). Mě z Prahy Dejvic na Prahu 4 šla deska čtrnáct dní. A to jsem si připlatil nějakou jejich úžasně rychlou službu.
    RZN
    RZN --- ---
    DASHA: já bych ještě pár dni počkal a pak(jestli jsi desku kupovala "ofiko") bych to řešil přes PayPal(nahlásit,že obchod neprobehnul a zadas o vrácení peněz)..jinak poštovne Ti pěkně napalil,já teď platil za LP z Francie 8E
    DASHA
    DASHA --- ---
    Zdravim,
    prosim, poradte*
    objednala jsem desku z Francie (20e deska + 15e postovny - celkem masakr, za ten poplatek mi to donesou snad az na gramec =D )
    22.12. jsem ji objednala, dostala invoice, obratem jsem poslala penize pres Paypal, 31.12. teprv shop zmenil status na payment received a ted den taky dali shipping..

Od ty doby mi nic neprislo, 11.1. jsem mu psala
    Hello,
    I haven't received the record yet, any news from your side, pls?

za par hod. odpoved
    i m sure to have sent it because i never sent to your country before
    thank you it should arrive in the next days

Tak jsem se ho hned zeptala, kdy a jak to poslal a od ty doby bez odpovedi (vcera dopol jsem dotaz zopakovala, stale bez odpovedi)

Jak postupujete v podobnym pripade? Berete teoretickejch 15 dni od "shipping" jako jeste ok dobu?
    prodejce ma zatim 100% rating a muj heart rate uz z toho pomalu taky narusta na 100 bpm =))
    http://www.discogs.com/user/reggaemusic.shop
    TRAUCHER
    TRAUCHER --- ---
    existuje nejaká možnosť ignorovať ponuky od určitých ľudí? rád by som vyfiltroval preč invetár 2 ľudí ktorý síce majú kvantum toho,čo ma zaujíma,ale ceny majú strašne premrštené a tak si rozhodne od nich nikdy nič nekúpim...(vinylvendour a secondhand_lady)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    RZN: vyresit to taky lze tak, ze si do podminek napises vetu, ze ses od od pryc a je klid ne? :)
    RZN
    RZN --- ---
    Díky pánové za rady..já posilam v průměru tak 1-2 nosiče týdne,ale teď mám v práci sezónu a nemám čas se ani pořádně vyspat..
    ..já zase pozoruju,jak stoupá zájem o kazety...to by jste nevěřili,jak mi Italové a Řekové trhaji ruce o Master's hammer a Root:0)
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    RZN: ja to vyresil tak, ze jsem nezaplatil poplatky za prodej z minuleho mesice a oni me blokli prodej, po roce jsem to zaplatil a vsechny desky najednou byli v mym "storu" viditelny..

nicmene me trosku zarazi, cetnost a frekvence objednavek z myho kramu.. dva tri mesice ani jedna objednavka.. pak z niceho nic behem dvou trech dni prijde 4-5 objednavek.. a dva mesice zase klid... prijde mi to nejaky podezrely
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    U věci co prodáváš by mělo jí u všech vybrat "expire" - tzn. že ti nezmizí, ale neměli by se ukazovat v shopu.. Více zde - http://www.discogs.com/forum/thread/212298
    RZN
    RZN --- ---
    Ahoj,měl bych dotaz,dá se na nějakou dobu"zmrazit"prodej na dscg?teď nebudu mít čas desky posílat a nechce se mi všechno mazat..diky za případne rady.Tom
    808303
    808303 --- ---
    JAJAMIN
    JAJAMIN --- ---
    zdravim
    poradi mi nekdo kde na discogs se prodavaji cele baliky desek?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam