Moje skusenosti s predajom na discogs prve 2 tyzdne (mozno niekoho inspiruje alebo mu nejak pomoze):
predal som:
Fiona Apple - The Idler Wheel Is 85eur
Katie Melua - Secret Symphony 60eur
The Bloodhound Gang - Hooray For Boobies 250eur
Vangelis - Blade Runner 110eur
Vangelis - Blade Runner 115eur
Vangelis - Blade Runner 145eur (tu som si uvedomil ako som predosle 2 mohol predat drahsie)
Army Of The Pharaohs - Ritual Of Battle 75eur
Scroobius Pip - Distraction Pieces (podpisany) 100eur
Paul Leonard-Morgan - Dredd 85eur
vystavil som asi 50 desiek, najcastejsie sa ludia pytaju na Iron Maiden, chcu poslat obrazky, poslem im obrazky NearMint stavu a ani sa neozvu :) inde ked je zaujem tak je skoro vzdy aj kupa
snazil som sa dat vzdy najnizsiu cenu v danom stave, v ramci europy (US predajcov niektori obchadzaju pre drahe postovne a clo + ist na colnicu)
predaval som iba desky, ktore narastli na cene podla statistiky, da sa zoradit podla min, average a max ceny
dva albumy som predal ked nikto iny ich na svete nepredaval, Scroobius Pip a Bloodhound Gang, u Bloodhound Gang som cenu nastavil tak trochu aj zo srandy, rad som ju pocuval a tak som dal cenu za ktoru by som sa bol ochotny desky vzdat (po tom ako som predal prvy press, kupil som si repress za 30e RSD :))
+ je sranda ked clovek posiela veci do spojenych statov, New York, LA, alebo niekomu kto sa vola Rambo do Brazilie :)
poznamka: asi som mohol dat vyssie ceny, niektore veci sa predali den od vystavenia, niektore do 2 tyzdnov
zatial mam pocit, ze discogs ma ovela lepsi potencial na predaj, vysku ceny desky a spol, aj ked ebay moze mat lepsi servis a garancie, u discogs som este neriesil nejaky problem - o aukre nehovorim, tam je to katastrofa (a napriek 1000 pozitivnym referenciam ma 3 roky dozadu znicil jeden blbec - a aukro support to nebol so mnou schopny vyriesit (napriek tomu, ze som im za tie roky na proviziach dal isto par desiatok tisic))