• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIHARYSLIVE FOR SPEED aneb nejlepsi zavodni simulator
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    EZEE: imo, byl by lepsi, kdyby meli poradne udelanej model pneu.. mi to porad prijde ze auto nejede po silnici...
    DONALD
    DONALD --- ---
    no ja zatim hraju porad jen to demo, takze XFG
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    a cim ze to jezdis ? ja zas za tyden budu mit misto na volant tak si zase pujdu zajezdit
    EZEE
    EZEE --- ---
    DONALD: s myskou to taky jde;)ale rFactor je stejne lepsccccii;)
    DONALD
    DONALD --- ---
    no a vcera jsem nasel v nastaveni ze jsem mel zaplnou asistenci s brzdou ;) a jeste ze pri razeni mi ubiral plyn..

kdyz jsemt o oboje vypl tak po par kolech dalsi sekunda dole :)
    DONALD
    DONALD --- ---
    nemam nic, hraju s myskou
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    no máš volant ?
    DONALD
    DONALD --- ---
    houbeles za mesic :) tak uz jsem to 1x dal aji pod 1.37 :)
    DONALD
    DONALD --- ---
    stahl jsem si setup tady z toho odkazu jednoho a chvilu si teda zvykal, ale uz jsem to 2x dal pod 1.39 :)

voni totiz ti koreni co jezdi za ty lepsi sem koukal ze si aji podrazujou a tak, no a to ja teda zatim tezce nedavam :)
    DONALD
    DONALD --- ---
    projdu a vyzkousim :) dik
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    DONALD: nebo si nech od nějakýho toho mistra, co to jezdi za 1.36, poslat jeho vlastni setup primo v prubehu zavodu
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    DONALD: presne jak radi JENIIK, o lepsi setup si rekni na serveru nebo stahni http://setupfield.teaminferno.hu/ a pokud chces vedet vice jak jet spravne a tim padem kde bys moh delat chyby, tak si precti http://forum.czechlfs.net/showthread.php?t=17
    DONALD
    DONALD --- ---
    tak ja budu proste trenovat no :) vono hlavne ja mozna dost blbe radim, uvidime za mesic :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    JENIIK: stale o LFS? :)
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    DONALD: pomalu dovnitř, rychle ven a hlavně PLYNULE a pokud možno jen v lehounkém driftu.
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    to tě čeká ještě hodně probděnejch nocí :-D
    ale určitě koukni po netu na nějakej lepší setup, posune tě to o pár sekund dopředu
    DONALD
    DONALD --- ---
    nemate nejakou radu jak se zlepsit?

mam zatim jen to demo, ale nejsem schopen projet ten zakladni okruk pod 1.40, pritom tam jsou lidi kteri pravidelne davaji kolem 1.36, jakoze urcite delam nejaky chyby, ale prekvapuje me ze ostatni jsou o tolik moc lepsi.

nemam treba blbe nastaveny auto? fakt nevim, zvolil jsem tam neco pro hard track

ta hra me opravdu chytla, planuju koupit licenci
    MITCHIS
    MITCHIS --- ---
    EZEE:
    JENIIK: velkej rozdil podle toho co sem zkousel - u mysi je tezky urcit "dead zonu"... je tezky srovnat rozhazeny auto a proste jet rovne :-)) nebo sem levej :P
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    EZEE: to není pravda, i gamepad může být analogový. Ale to je stejně kuprdu, protože nemáš feedback...
    EZEE
    EZEE --- ---
    MITCHIS: prave ne..u gamepadu nezatocis tak s jako mysi..v mysi mas plynule zataceni a gamepad funguje jako jen rovne nebo zatocit na full rejd
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam