• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIHARYSLIVE FOR SPEED aneb nejlepsi zavodni simulator
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    EZEE: pred 2ma roky to snad jeste byla s1 ne?
    rozhodne to udelalo veliky pokrok.. urcite aktualizuj.. ;)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    sosni posledni verzi a uvidis ;) je toho celkem dost, jen nektery veci nejsou na prvni pohled videt... jinak ted se pracuje na nekompatibilnim patchi (myslim ze se bude delat neco s fyzikou a AI) a hadam ze bude o vanocich...
    EZEE
    EZEE --- ---
    jj taky mi prijde..ale je pravda ze byc htaky mohl provetrat lfs;) co je novyho cca za ty 2roky co sjem to nehral?:)
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    CHAOS_RK: proč? Mě náhodou přijde, že od patche V tuším je ten model hodně reálný...
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    EZEE: imo, byl by lepsi, kdyby meli poradne udelanej model pneu.. mi to porad prijde ze auto nejede po silnici...
    DONALD
    DONALD --- ---
    no ja zatim hraju porad jen to demo, takze XFG
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    a cim ze to jezdis ? ja zas za tyden budu mit misto na volant tak si zase pujdu zajezdit
    EZEE
    EZEE --- ---
    DONALD: s myskou to taky jde;)ale rFactor je stejne lepsccccii;)
    DONALD
    DONALD --- ---
    no a vcera jsem nasel v nastaveni ze jsem mel zaplnou asistenci s brzdou ;) a jeste ze pri razeni mi ubiral plyn..

kdyz jsemt o oboje vypl tak po par kolech dalsi sekunda dole :)
    DONALD
    DONALD --- ---
    nemam nic, hraju s myskou
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    no máš volant ?
    DONALD
    DONALD --- ---
    houbeles za mesic :) tak uz jsem to 1x dal aji pod 1.37 :)
    DONALD
    DONALD --- ---
    stahl jsem si setup tady z toho odkazu jednoho a chvilu si teda zvykal, ale uz jsem to 2x dal pod 1.39 :)

voni totiz ti koreni co jezdi za ty lepsi sem koukal ze si aji podrazujou a tak, no a to ja teda zatim tezce nedavam :)
    DONALD
    DONALD --- ---
    projdu a vyzkousim :) dik
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    DONALD: nebo si nech od nějakýho toho mistra, co to jezdi za 1.36, poslat jeho vlastni setup primo v prubehu zavodu
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    DONALD: presne jak radi JENIIK, o lepsi setup si rekni na serveru nebo stahni http://setupfield.teaminferno.hu/ a pokud chces vedet vice jak jet spravne a tim padem kde bys moh delat chyby, tak si precti http://forum.czechlfs.net/showthread.php?t=17
    DONALD
    DONALD --- ---
    tak ja budu proste trenovat no :) vono hlavne ja mozna dost blbe radim, uvidime za mesic :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    JENIIK: stale o LFS? :)
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    DONALD: pomalu dovnitř, rychle ven a hlavně PLYNULE a pokud možno jen v lehounkém driftu.
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    to tě čeká ještě hodně probděnejch nocí :-D
    ale určitě koukni po netu na nějakej lepší setup, posune tě to o pár sekund dopředu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam