• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIHARYSLIVE FOR SPEED aneb nejlepsi zavodni simulator
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    DONALD: ja mam este vo zvyku pokazde na starte ho naplno vytocit dolava/doprava, obcas o pol centimetra utece vycentrovanie a mne to hrozne vadi a tymto sa to zrovna. :) (mam momo).
    DONALD
    DONALD --- ---
    HADIAK: asi to tak budu delat...

tyjo ale ze kvuli LFS budu preorganizovavat celej stul a skrinku, to jsem netusil :))
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    DONALD: no ked ho odpajas natvrdo z kompu tak bych sa az tak moc necudoval... nemozes ho mat pripojeny stale a len 'dat bokom' ?
    DONALD
    DONALD --- ---
    DIXIE: http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10512007M0C80A37LD

ale asi to byla nejaka haluz, ted jsem to zkusil jeste jednou a nic uz nebylo potreba nastavit
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    DONALD: co mas za volant?
    DONALD
    DONALD --- ---
    hele mam velmi hloupej dotaz :)

kdyz volant odpojim, pak znova pripojim, tak ho musim znova kalibrovat? a to jak ve win tak potom v LFS (ackoli tam je to na jedno tuknuti). Je to normalni? nebo si tu kalibraci vy ostatni muzete nejak ulozit? ja myslel ze to bude stacit udelat jen jednou a pak jsem se divil kdyz jsem to zapnul :)
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    DONALD:
    blahopreju.. ;)
    kdyz budes mit chut ozvi se vecer do posty.. mohli bychom zajezdit na nejakem verejnem serveru..
    DONALD
    DONALD --- ---
    tak uz mam volant a ta plna verze nekdy behem tydne no...

musim rict ze je to zajimava zmena :) delam nepredstavitelny mnozstvi chyb tedka, ale jednou se mi uz podaril zajet aji ferovej cas, tak myslim ze casem to pujde v pohode..

no a rozhodne je to jeste zabavnejsi :)
    DONALD
    DONALD --- ---
    ja prijdu
    EFA
    EFA --- ---
    Oka předchozí akce nevyšla. Zkusím nové datum. DNES OD 17:00 SPOUŠTÍM SERVER DEMO nazev youngprimitive heslo yponly. Přiďte si zajezdit!
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    to dám klidně taky .-D pokud nebudu zkalenej jako dneska a nebude mi trvat napsat dva řádky dvacet minut :-D
    EFA
    EFA --- ---
    v neděli večer mám counterstrike vždy od 19:00 :)
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    příště pak už radši na ICQ :-) já už se na nyx nedostal :-( ale co dát pravidelnou jízdu třeba neděle večer ?
    EFA
    EFA --- ---
    DRIZDIK: ja! kde? nebo to mám založit? sem pro S2
    DONALD
    DONALD --- ---
    diky obema
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    DONALD: já mám verzi pro playstation i pc - je modrá - a jsem spokojený jako želva...
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    úchyty budou řešený pravděpodobně skoro stejně jako na Momo a to drží v pohodě.
    kdo si kolem devátý zajezdí ?
    DONALD
    DONALD --- ---
    co myslite? tohle by s lfs mohlo fungovat v pohode ne? mam pocit ze tu nekdo ukazoval od stejnyho vyrobce.

http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/wheels/devices/270&cl=gb,en

ja jsem teda vybiral jen podle ceny a vzhledu, pricemz vzhled se mi libil hodne tak jsem trochu prekous tu cenu.. coz je 1700, z levnejch ten nejdrazsi

co se mi trochu nezpodava je, jesli se ty uchytky dole hnedka neurvou, to by byl pak volant celkem nahovno
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    zrovna sem chtěl něco navrhnout na večer :-) TED jsem v praci :-(
    EFA
    EFA --- ---
    spustím server YOUNGPRIMITIVE heslo yponly TED :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam