HERRICH: sem to spletl...kvasinky sem tam samozrejme dodal az kdyz jsem si uvareny pivo nalil do barelu a teplota klesla po smichani ze studenou vodou...uz mi to pekne kvasi.V sobotu nejspis budu liti do lahvi...
Varil jsem ty czech pils pul hodiny a chmelove sisticky jsem povaril taky.psali tam sice ze je mam tam mam dodat az na posledni 3 minuty varu,ale ja jsem to nak poplet a varil jsem to vsechno dohromady.Po povareni jsem pridal Cooper Pilsner v plechovce(takova sladka hmota) no a uz mi to pekne bubla :)
budejovicky B-cka je co?
Ja se snazim navarit neco na zpusob Pilsner urquel-horky silny pivo.
S prvnim varem mi pomahal zkuseny Australsky varic piv-soused
rikal ze to nevadi ze on sam chmel vari pul hodiny...
nemate nekdo poneti jak se to projevi na vysledne kvalite piva?Cim dele se chmel vari tim je pivo horcejsi?