• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!
    KAZIK
    KAZIK --- ---
    nevite jestli se někde v praze čepuje Ostravar?
    HERRICH
    HERRICH --- ---
    hesky, chvalim kvalitni prispevek ;)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    mistni pivovarksy soundsystem:)
    http://www.youtube.com/watch?v=RfrbHhgrWxw
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    pozdrav z carlsbergu, z Kodane;)

    HERRICH
    HERRICH --- ---
    konvertovani mezi TQL a pivem je v podstate bratrstvi;)
    KACIR
    KACIR --- ---
    FESTER: Gratulace k úspěšné pivní evangelizaci! :-)
    FESTER
    FESTER --- ---
    Fantastickej uspech !!! zkonvertoval jsem svoji Mex zenu ze je lepsi chlastat pivo nez TQL... :) byl jsem ve sve snaZE TAK DOKONALE USPESNY ze preferuje pivo pred TQL :)))

    PARTY TIME ! :)
    BUKIN
    BUKIN --- ---
    CHAJIM: A to viděli jen pověstnou špičku ledovce :D
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    BUKIN: :-) tvoje sbírka je monstrózní, to je fakt:-D
    BUKIN
    BUKIN --- ---
    ZELENYCAJ: Krása...spoustu toho znám, ale třeba Paulaner Salvatora opravdu závidím :D
    Kdyby nevěděli co s etiketama, tak se hlásím :-)
    ZELENYCAJ
    ZELENYCAJ --- ---
    Dnes jsem dostal velmi pěkný dárek ve formátu čtyři krát pět. Teď tu čekám na odvoz a volnou chvíli jsem se rozhodl vyplnit testem schopností iLife balíku na mém počítači. Dárek je zvečněn a myslím, že většinou i rozpoznatelně.

    http://www.youtube.com/watch?v=Vvlwy9v_GWY
    HERRICH
    HERRICH --- ---
    v harrachove zridili druhe pivni lazne v republice
    HERRICH
    HERRICH --- ---
    proc pul roku?? pravy lezak nespecha, zraje 70 dni neasi ;)
    z my zkusenosti 60 staci uplne bohate na 12°, ale pamatuju si i desetidenni a slo to (kdyz se to dobre narezalo( ty prasata co to delali z loajality neprozradim
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    HERRICH: ja kvasil pri 12C-13C coz je asi docela dost predpokladam....
    musim si ted pockat pul roku do leta na ochutnavani....dyl to nevydrzim :)
    HERRICH
    HERRICH --- ---
    FESTER: desnfekci je dobry po urcitym intervalu menit, mikrootrganismy v inkriminovanem miste si muziou zvyknout na latky s desinfekcniho/sanitacniho prostrredku, rika se tomu RESISTENCE

    budejovicky kvasnice bych hnal max na 11°C (fahrenhajta neznam, musi to bejt peknej magor ;)), ale 12°neni takovej problem, v tom bych mouchu nehledal
    taky je u nich dulezity kolikata je to generace a jak jsi je mel skladovany to tomu hrozne pridava/ubira

    FRANCIMOR: a jakou jsi mel teplotu?? zpravidla vyssi teplota zkratti dobu hlavniho kvaseni....lager je lezak, tedy budou to kvasnice srovnatelny s tema budejovickejma
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    FESTER: nejsem expert,asi ti neporadim
    me ten pilsner prestal kvasit za mene nez 10 dni.Mel jsem ale obycejne lager kvasnice-susene,mozna to je tim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam