no tak kazdopadne ve ctvrtek se konal sprint a ne degustace
degustovalo se 8 svetlych dvanactek za 45 minut a to bylo smrtelny tempo
delal jsem si poznamky a jak jsem rek, vyhral to u mne Gambrinus, v prumeruod vsech pak byl nejlepsi kacov, ikdyz nechapu, jak toho mohl docilit, kdyz mel nehoraznou diacetylovou chut i vuni, ja ho dal az temer jako nepitelny, na druhou stranu G10 je vazne shit, ale tu dvanactku jeste drzej v mezich a na to jak je to vyvazeny, tak neni divu, ze mi to vyslo, jak to vyslo
hodnocena piva byla z pivovaru Nymburk, Bernard, Gambac, Kacov, Hubert (jesi si dobre pamatuju), Breznak, Louny a jeste neco , nepamatuju si to
ja pak nascanuju ty svoje poznamky, at z toho taky neco mate
na zaver jsme dostali ochutnat nakurovane pivo z vychodniho slovenska, ktere bylo (na to jak ja tvrdim, ze nemam rad pivni limonady, v tomhle pripade spise pivni polivku) opravdu dobre, protoze mimo vyrazne chuti uzene slaniny, ktera je u tohoto piva specificka, tam nebyla citit jina pachut, ani horkej ocas atp.
a druha vec byla ze DrinksUnion, kde si muj bejvalej spoluzak Ondra Koucky, hral v pivovare v lounech s psenici a uvaril Psenicny lezak, kterej me prekvapil tim, ze nemel tu specifickou ostou psenicnou chut, ale byl hladkej az klulatej, byl to jednoznacne prvni Weiss kterej mi chutnal a na to jak ja rikam ze "germani se to nenaucili delat z jecmene" tak dodavam, "kdyz uz to chcete delat z psenice, zeptejte se Ondry, jak na to" ;)