MIKEX: jo, jak to můžeš vědět že jsem jeden z mála? ty znáš stejný lidi který znám já a víš jakej maj názor? zvláštní.... (btw. většina z nich má stejnej názor jako já, makat hodinu kvůli dvěma pivům je dosti trapná záležitost..) ... to že hospody prosperujou vůbec nikoho nezajímá..
DOOMBRINGER: ale hovno ostuda.. co jako? prostě nevyhazuju prachy oknem vole.. a přečti si příspěvek vejš.. je jasný, že pivo je pro ty anglány/iry za 1,5 je prostě lepší než za 5E... a letenka stojí hovno..
ANDY_WARHOL: no já právě když už piju jakože kalba, tak vždycky minimálně 8... a makat půl dne kvůli tomu, abych si povyrazil? to radši zajdu do offlicencu, koupim dva sixpacky a dřepnu si u někoho na privátě v obejváku, dám si tam jointa (což si teda fakt v žádnym irskym podniku nedám), a dokonce si i pokecám (protože v 80% podniků řve muzika tak nahlas, že neni ani slyšet na 20cm: JDU NA HAJZL!!!) ...+ v pátek/sobotu jít 20m na hajzl 5 minut protože je všude víc lidí jak v indickym vlaku taky neni žádnej skvělej zážitek..