• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRKUDY TEČE, TUDY LÉČÍ - pivo odborně i neodborně, ale víceméně zmlsaně!

    PIVO: Kudy teče, tudy léčí...


    Pokud chcete sdělit, že je někde dobré/špatné pivo, uveďte i důvod, který vás k takovému závěru vede. Nahlédněte na rozcestník na nástěnce tohoto klubu, inspirujte se při hledání pivka dobrého, dodejte tipy vlastní...


    Kluby sžízněné:
    Nejen pivem živ je pivomilec, dopřejte si:
    [ nakládaný hermelín, utopenci a jiné hospodské bašty k pivu!! ]
    Pivo na čerstvém vzduchu chutná nejlíp: [ PIVO NA ČISTÉM VZDUCHU - pivní zahrádky, pivní festivaly, nekuřácké hospody ]

    rozbalit záhlaví
    KACIR
    KACIR --- ---
    MXL: Kácov se po cestě skoro nabízí...
    MXL
    MXL --- ---
    HERRICH:
    KACIR: ......takovy vylet by se dal klidne rozdelit na dve exkurze,zajet do Chotebore,prespat (propit se do rana) a pak vybrat dalsi pivolibe misto blize ku Praze...
    HERRICH
    HERRICH --- ---
    KACIR: ja mam na cepu ATB ;/
    KACIR
    KACIR --- ---
    HERRICH: Dneska prej na čepu ve Zlejch časech (www.pivni.info) ...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    mozna se tam budu stehovat, tedy urco se tam brzy zajedem podivat na bytecek, tak by nebylo spatny tam mit po ruce neco takoveho :)
    KACIR
    KACIR --- ---
    ANDY_WARHOL: Weizen od nich neznám, ale co jsem ochutnal, bylo hodně dobrý...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ja sem velkej fanda weiznu ale na strankach ho nemaji, ze by ho tocili v ty jejich hospode primo
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ANDY_WARHOL: zastupce sladka je muj dobrej kamos:-))
    Nekteri (Kaciri?) meli cest ochutnat nejaka jeho piva....nebo se pobavit vypravenim,jak na zakazku do nake hospody delali pivo s pomerancovym extraktem a to ucpalo doury a vsecko to vylitlo na zem a vypadalo to jako blitka:-))))))

    Popravde nevim,co tam varej defaultne.
    Neco varej pro tu jejich hospodu&odber a pak zakazkovy piva pro spesl hospody (tusim,esli do Zlejch nedodavaj,nerikal?)

    Treba u mne na kolaudacce prines sest petek a v kazdy jinej druh piva:-) Polotmavy ma dobry a mel tam i weizen a ten mi chutnal moc:-)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    znate nekdo ten minipivovar v chyni, varej tam dobry pivo ?
    KACIR
    KACIR --- ---
    MXL: No, autobus to jede dvě hodiny, ale na zpáteční cestu je to skoro dlouho... .-)
    HERRICH
    HERRICH --- ---
    MXL: KDY?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KACIR: dobre, chleba trochu tvrdsi navrchu , vevnitr normalni, chutna jako dobrej cerstvej chleba, recept je na www recepty.cz pod domaci chleb II
    MXL
    MXL --- ---
    KACIR: ...takze skupinovy poznavaci zajezd do Chotebore? :))
    KACIR
    KACIR --- ---
    MXL: No to je nás víc :-)

    ANDY_WARHOL: Tak jak jsi dopad?
    MXL
    MXL --- ---
    ...daji se uz nekde koupit Chotebor lahvace? Teda myslim v Praze...jsem na to pivko dost natesenej podle dosavadnich referenci...
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    tak jsem ochutnal relativně nové pivo z produkce nedávno otevřeného pivovaru Chotěboř a musím říct že mi velmi chutnalo (ochutnával jsem premium ležák) hustá pěna výborná chuť. všem vřele doporučuji
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    je to jednoduchy celkem, ale pockam jak se vyvede, za chvili ho budu vyndavat z trouby
    KACIR
    KACIR --- ---
    ANDY_WARHOL: Tak se pak pochlub s receptem, já mám na pivní chleba spadeno už dlouho, ale ještě jsem se k tomu nedostal :-)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    hele je to mozny, telc je kousek od jihlavy, ja sem pil toho zachariase a to byl "telcsky zacharias", ale prej jezek delanej pro mistni hospody, takze asi v jihlave
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    trochu to s pivem souvisi, tak to sem napisu.
    rozhod sem se ze si upecu domaci chleba a nasel sem jeden recept, ve kterem je, ze se ma pridat lahev desetistupnoveho piva.
    rekl jsem si, ze jestli nejake pivo, tak na podporu kynuti a kvasku se urcite bude hodit nepasterovane, a kdyz budu chtit aby chleb byl pekne cerny, tak urcite cerne pivo. nakonec mi stejne nezbylo nic jineho nez tam cerne pivo dat, protoze jedine nepasterovane pivo co mi zbylo z meho nakupu asi 14 druhu piv, byla svijanska knezna, je to 13tka tak doufam ze to nevadi, bude zajimave zkouset ruzne druhy piv a pak kostovat jak se bude chut chleba lisit. no zatim mi testo kyne, tak uvidime, vysledek budu znat rano
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam